Ako imamo konkretne stvari sa kojima mozemo da izadjemo pred stanare mozda bi sprecili odabir ovog upravnika. Ali vidim da niste voljni pomoci... Stvarno mi nije jasno zasto? Sta je tako tesko napisati sta tacno be rade kako treba da radi profesionalni upravnik?Ulixes":xu553670 je napisao(la):Pomalo grese, pomalo ne...
Al sad sam pozelela da vam ih preporucim kao prinudne pardon profesionalne upravnike zgrade, pa da ih vi lepo proucite i sa nama podelite vase cenjene utiske
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=665456#p665456:237jymfj je napisao(la):Gogiša » Uto Okt 01, 2019 2:23 pm[/url]":237jymfj]Ako imamo konkretne stvari sa kojima mozemo da izadjemo pred stanare mozda bi sprecili odabir ovog upravnika. Ali vidim da niste voljni pomoci... Stvarno mi nije jasno zasto? Sta je tako tesko napisati sta tacno be rade kako treba da radi profesionalni upravnik?Ulixes":237jymfj je napisao(la):Pomalo grese, pomalo ne...
Al sad sam pozelela da vam ih preporucim kao prinudne pardon profesionalne upravnike zgrade, pa da ih vi lepo proucite i sa nama podelite vase cenjene utiske
У новопројектованом делу комплекса, у унутрашњем дворишту планира се партерно уређење, које представља функционални и ибликовни наставак уређеног парковског простора фаза I-III. Унутрашње двориште намењено је коришћењу станара, док су уређене слободне површине уз интерне саобраћајнице, ка локалима, планиране као јавне.