[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=541186#p541186:1qo0m3bg je napisao(la):
NonForumMan » Uto Maj 29, 2018 9:27 am[/url]":1qo0m3bg]Poslali su dopis i zvanično. Videćemo šta će se dešavati dalje.
Evo teksta dopisa:
Beograd, 28.5.2018.
Poštovani/a gospodine/gospođo,
Svesni da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka, investitor Shikun & Binui Group koji u Srbiji posluje kroz svoju kompaniju Novi Dom Red d.o.o, posvećen je svakom detalju i pažljivo bira isključivo reno :shock: mirane proizvođače, izvođače i podizvođače radova. U skladu sa tim, ni stambeni kompleks Voždove kapije nije izuzetak. Međutim, i pored angažovanja tima profesionalaca, došlo je do propusta koji nije mogao da se predvidi.
Iako nije u pitanju greška investitora, budite sigurni da ćemo Vašem problemu pristupiti ozbiljno i profesionalno, uz poštovanje svih standarda kvaliteta koji se odnose na ugovorene specifikacije za završno opremanje. Takođe, u najbržem mogućem roku posvetićemo se rešavanju Vašeg slučaja pojedinačno.
Voždove kapije su jedan od brojnih projekata iza kojih ponosno stojimo. Profesionalnost i konkurentnost na tržištu nekretnina potvrdili smo uspešno realizovanim projektima, a dokaz za to su brojni zadovoljni klijenti ne samo u Srbiji, već i širom sveta koji su nam poklonili svoje poverenje.
Uveravamo Vas da ćete u Voždovim kapijama imati budućnost kakvu ste zamislili i kakvu smo Vam obećali.
Srdačan pozdrav,
Voždove kapije tim
Mislim da su svesni da će morati da menjaju parket.
Na konto onoga da su se neki stanari već uselili, nije se niko uselio bar kolko ja znam.