Listajući temu, naletoh na strani 27 da je danas tačno mesec dana od kada se investitor oglasio saopštenjem zbog rasprave na temu šta se dešava sa parketom i slično. O ovom saopštenju je reč:
od Igor » Pet Maj 25, 2018 3:12 pm
S obzirom na to da se u okviru teme projekta "Voždove kapije" proteklih dana povela rasprava u vezi sa stanovima, oglasio se investitor, ciji vam odgovor prenosim:
„Voždove kapije, kompleks stanova, gradi renomirani investitor čiju profesionalnost i konkurentnost na tržištu nekretnina, ne samo u Srbiji, potvrđuje niz uspešno realizovanih projekata, kao i mnogo zadovoljnih kupaca.
Svesni da je kupovina stana jedna od najvažnijih životnih odluka, investitor je posvećen svakom detalju i pažljivo bira isključivo renomirane izvođače i podizvođače radova. Uvek oko sebe okuplja najbolje firme i u skladu sa tim, stambeni kompleks Voždove kapije gradi tim profesionalaca, kakav dolikuje velikoj i ozbiljnoj kompaniji.
Uzećemo u obzir sve primedbe koje se odnose na ugovorene specifikacije za završno opremanje i posvetićemo se rešavanju svakog slučaja pojedinačno. Svi kupci, bez izuzetka, će biti kontaktirani, a žalbe rešene u najbržem mogućem roku, jer je naš glavni cilj - zadovoljan klijent.“
Ispada da je ovih mesec dana prošlo u konfuziji na relaciji investitor-kupci. Na mom slučaju ne vidim da je išta rešeno, znam ljude koji nisu ni kontaktirani, umesto toga hobluje se prefabrikovani parket masovno, uglavnom bez pitanja vlasnika stanova, a pouzdano znam za jedan slučaj da je to rađeno uprkos izričitom protivljenju vlasnika, takoreći njemu iza leđa.
Stvarno bi bilo korisno da se investitor "trgne" i da postupa u skladu sa poslednjom rečenicom iz saopštenja: "jer je naš glavni cilj - zadovoljni klijent." Jer, da vam kažem, postoji nas 10 koji smo se u međuvremenu upoznali i verujte mi na reč, mnogo smo daleko od zadovoljnih klijenata. Ali baš daleko. Jedan od glavnih razloga za kupovinu stana u VK bio je taj što smo bili uverenja da će poznati investitor koji je dosta toga uspešno izgradio u centralnoj i istočnoj Evropi u slučajevima nekih nepredviđenih problema postupati onako kako bi postupao i u drugim uređenim evropskim zemljama u kojima je poslovao.
I da zaključim, mesec dana je prošlo, a kupci nisu dobili ništa. Koliko još treba da prođe?