Šta je novo?

"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini

Gospodo, ja sam pre 20 dana otisao u Kadenu prvi put kada sam pronasao odgovarajuci stan u OLIVIE, istog dana sam potpisao ugovor o rezervaciji ostavio novac i potpisao predugovor da se stan ne ni prodao. Prekljuce sam otisao u Banku proverio uslove kredite i odmah otisao da potpisem ugovor i otvorim racun u banci. I u ugovoru i u predugovoru mi stoji isti datum a to je 30.06 nisam pitao dodatne informacije jer su mi rekli da je taj datum realan za finish prve faze. Po mom misljenju je sledeca godina realan rok i da nece probiti 9. Mesec.
U redu. Nije znaci ista situacija. Ja imam predugovor na datum 31.12.2025. i zelim da u ugovoru ostane taj datum

Jos jedno pitanje. Da nisu mozda promenili za Olive i Ivy datume? U smislu da je 3 meseca kasnije Olive? Ja sam skontala da se racuna izgradjenost ukupna..

Jos jedno pitanje. Da nisu mozda promenili za Olive i Ivy datume? U smislu da je 3 meseca kasnije Olive? Ja sam skontala da se racuna izgradjenost ukupna..
Za ovu informaciju nam treba neki najskoriji kupac iz ivy ali mislim da su na forumu ljudi koji su vec davno kupili nekretninu, i ja mislim da ce biti useljenje istovremeno i da se tako racuna

Izgleda da smo pogresili u vezi Olive i toga da uopste nije pocela njena izgradnja kao i to da nema gde da stane.
Kada se u ovoj fazi izgradnje ode na gradiliste jasno se vidi da ima dva objekta. Tj razdaljina izmedju dva objekta. Buducih Ivy+Rosewood i Olive.
Screenshot_20250309_161216_com_google_android_youtube_MainActivity_edit_55377161613508.jpg

Po njihovom nacrtu zgrade Olive jos uvek nije skroz krenula da se gradi, deluje da treba da se prosiri ovaj deo jos, verovatno cekaju zbog pristupa gradilistu
Izgleda da smo pogresili u vezi Olive i toga da uopste nije pocela njena izgradnja kao i to da nema gde da stane.
Kada se u ovoj fazi izgradnje ode na gradiliste jasno se vidi da ima dva objekta. Tj razdaljina izmedju dva objekta. Buducih Ivy+Rosewood i Olive.

Prilozi

• IMG_4241.jpeg
    IMG_4241.jpeg
    159,7 KB · Pregleda: 129
  • IMG_4242.png
    IMG_4242.png
    429,6 KB · Pregleda: 128
Razumem da je ovako sa slika malo konfuzno, ali ako si u mogucnosti prodji pored gradilista i videces da je pocela izgradnja.
A mozda ja gresim..

Razumem da je ovako sa slika malo konfuzno, ali ako si u mogucnosti prodji pored gradilista i videces da je pocela izgradnja.
A mozda ja gresim..
Nisam prilazio blizu ni jednom, tuds uvek prolazim kolima ako idem u blizini negde, ovo sam samo izvukao iz slikanodavde moje misljenje, mozda i nisam u pravu

A gde ce da stane ulaz u garazu pored Olive? Tunel ispod dalekovoda? 😀 na kraju ce biti samo sa donje strane kroz Milorada Jovanovica i to ce biti pakao od guzve cak i da se samo ova faza izgradi. Mislim da stanari polako treba da formiraju tim advokada, ovaj ceo projekat ce biti jedan pravi rolerkoster

Dalekovod bi trebalo da se izmesti koliko ja znam.

Da je trebao on bi se vec izmestio, ovaj projekat je u izgradnji vec 2 godine i apsolutno niko iz kadene nece uraditi nista povodom toga, kao ni ostalih problema. To je bio sam marketing agencije. Izmestanje dalekovoda uopste nije mali posao.

Ako vi posle 2 godine ne mozete da prepoznate zgradu... Mozda je @benetonVG u pravu. Ovo je jedan od lepsih projekata, ali na renderu! Gde nestadose one zelene povrsine, gde je ovde prilaz, i sta je sa ovom stenom na vrhu koje je dalekovod.. jel to ostaje tako ili se "siri", bukvalno zgrada udara u stenu. A sto neko rece sta je sa 4 sprata u suterenu. Nista meni ovde nije jasno. Mene su skoro ponovo zvali, iako sam im pre nekoliko meseci rekao da sam rezervisao i potpisao predugovor za drugi stan.

Ja bi svakako sacekao da izadju iz zemlje za Olive, kasnjenja ce biti svi su to znali. Pa cemo videti kako to sve izgleda kad bude 1/2 sprat

Danas sam pre posla prolazio pored gradilista, zatvorena je ulica od crkve ka Zarkovu strana do komplexa od jutra, radi se na Olivi punom parom, u mojoj glavi je samo ta ulica koja ce ici iza Olive i voditi u Garaze, mislim da za 2 do 3 meseca ce se jasno videti skoro sve.

Da li je neko prolazio pored gradilista ovih dana ? Da li se vidi neki napredak?

Poceo je da se radi 3. Sprat na Ivy zgradi. Na olive cini mi se da su negde na -2 ili -1. Mikseri su tu svaki dan, ima i nesto vise radnika, deluje da su malo ubrzali radove

Vrh