Šta je novo?

"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini

Gospodo, ja sam pre 20 dana otisao u Kadenu prvi put kada sam pronasao odgovarajuci stan u OLIVIE, istog dana sam potpisao ugovor o rezervaciji ostavio novac i potpisao predugovor da se stan ne ni prodao. Prekljuce sam otisao u Banku proverio uslove kredite i odmah otisao da potpisem ugovor i otvorim racun u banci. I u ugovoru i u predugovoru mi stoji isti datum a to je 30.06 nisam pitao dodatne informacije jer su mi rekli da je taj datum realan za finish prve faze. Po mom misljenju je sledeca godina realan rok i da nece probiti 9. Mesec.
U redu. Nije znaci ista situacija. Ja imam predugovor na datum 31.12.2025. i zelim da u ugovoru ostane taj datum

Jos jedno pitanje. Da nisu mozda promenili za Olive i Ivy datume? U smislu da je 3 meseca kasnije Olive? Ja sam skontala da se racuna izgradjenost ukupna..

Jos jedno pitanje. Da nisu mozda promenili za Olive i Ivy datume? U smislu da je 3 meseca kasnije Olive? Ja sam skontala da se racuna izgradjenost ukupna..
Za ovu informaciju nam treba neki najskoriji kupac iz ivy ali mislim da su na forumu ljudi koji su vec davno kupili nekretninu, i ja mislim da ce biti useljenje istovremeno i da se tako racuna

Vrh