Šta je novo?

"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini

Niko se ne ljuti, sigurna sam da svi delimo vase misljenje da je to ogroman problem. Samo nije da smo mocni po tom pitanju, sem da prodavcima sa kojima imamo kontakt ukazujemo na to, sto i radimo. Ja mislim da to moze da bude reseno samo ako bi se neko zainteresovao za gradnju tu, njih milom nece skloniti.

Ljudi koji održavaju instagram i facebook stranice Victory Gardensa brišu sve komentare i blokiraju nas jer ukazujemo na probleme i širimo svest o zagađenju na Padini, koje ugrožava naše zdravlje zbog bahatih pojedinaca iz šume. Upravo je izbio požar i vatrogasci su pozvani, komšija nam je javio na viber grupi. Možete se ljutiti koliko god želite, ali ako se to ne reši, svi koji su kupili stan tamo napravili su veliku grešku. Možete se samo nadati ludilu i očaju od udisanja smrada. Institucije ne reaguju i ne planiraju da reaguju. Kad pozovemo policiju, oni kažu kako nisu naišli na tragove paljenja. Vatrogasci neće da dođu ako nema vatre. Predsednik opštine kaže kako jedno od rešenja može biti da pale kablove malo dalje u šumi. Pa vi vidite u kom mi ludilu živimo.
Au. Malo je reci jezivo. Pa jbt

Vrh