Kako mislis traze da se promeni?Da, a nama traze da se promeni ugovor.. Sto znaci da znaju da useljenja nema pre 2027 godine..
Kako mislis traze da se promeni?Da, a nama traze da se promeni ugovor.. Sto znaci da znaju da useljenja nema pre 2027 godine..
Mi smo svakako u Aik, planirali smo kasnije kredit, ali zbog promene posla morali ovako sad ipak. Nema banka veze sa uvogovorom, nego oni zvali licne kontakte da kazu da pre odobrenja promene ugovor sa nama. Nije mi jasno kako neko moze retroaktivno to da menja. Kako si samo 20% dao? Mislis 40% do sada?I ja sam dao 20% a za kredit sam rekao da necu pre samo kraja gradnje. Videcemo da li ce pokusati da promene. I opet ne vidim kakve banka ima veze sa time, kupac bira koju ce banku uzeti za kredit
Mozes da objasnis ovo?Da, a nama traze da se promeni ugovor.. Sto znaci da znaju da useljenja nema pre 2027 godine..
Koji je novi datum u pitanju? Znas li?Ee, pa sad hvatam kontekst tek. Posto je potpisan samo predugovor, ulaskom u kredit se potpisuje ugovor, pa je pomenuto da ugovor tipski sada ima druge datume. Princip rekla bih ako prodje prodje. Imamo pravo da odbijemo i trazimo promenu datuma i to je to. To cemo uraditi.
Kolko ja znam može bilo koja banka ako je izgradjenost 80%.Nov datum na ugovorima je 31.03.2026. sto znaci da su penali tek od 1.12. Mi imamo predugovor overen kod notara uredno. Placali smo u ratama prve dve (40%) i sada podizemo kredit.
Za ovu opciju sto prica Luka iskreno nisam ni znalaMislila sam da je to samo za kes kupce
Sustinski mi je svejedno, ceka me otplata te me ceka. A da su banditi slazem se, mada sve banke su
Ali kao moze i u drugim da se podize kredit vec sad? Neko je pisao o tome..
Neko je kao spominjao da mogu i druge banke. Ja mislim da su nam uslovi katastrofa, meni je sokantno da ti das 100 posto banci, pritom dajemo skoro 50 posto za ucesce. Verujem da to nema nigde osim u SrbijiKolko ja znam može bilo koja banka ako je izgradjenost 80%.
A aik banka je kao projektni finansijer dozvoljavala 0% izgradjenosti. To piše na njihovom flajeru, ali u realnosti kad sam ja imao uplaćeno 20% oni su mi tražili da uplatim još 10%. Za moj stan je 10% bila cifra od preko 20 hiljada evra, tako da mi nije bas bilo prijatno... al idu rate, otplatiće se to... ne mogu da kažem da sam u aik dobio loše uslove, jedino neposredno pre odobrenja kredita su ispali bas neprofesionalni... ali kao što ste rekli, takve su banke, na žalost nisam mogao da iskeširam celu sumu...
Ni ja nisam čuo za opciju koju pominje Luka... mada nisam ja neki ekspert, ovo je prvi stan koji kupujem na kredit