Šta je novo?

"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini

Ja se nesto nadam da ce u nekom trenutku malo da se ubrza jer vec sad pocinjem da zalim sto nisam uzeo starogradnju.

Sad vidim u temi za Silvu za koju sam se takodje interesovao kazu da idu unapred sto mi je logicno jer gledam slike i oni su zavrsili oko 4-5 spratova.

Bas sam razocaran kako VG napreduje. Od juna rade te garaze kao da je 20 nivoa ispod zemlje a ne 4. Jos sad ova situacija sa ovim raspadom od SNS-a i Covicem.

samo bez nervoze, Covic je samo jedan od investitora, a i spominje se kao mogući novi premijer…

Ja se nesto nadam da ce u nekom trenutku malo da se ubrza jer vec sad pocinjem da zalim sto nisam uzeo starogradnju.

Sad vidim u temi za Silvu za koju sam se takodje interesovao kazu da idu unapred sto mi je logicno jer gledam slike i oni su zavrsili oko 4-5 spratova.

Bas sam razocaran kako VG napreduje. Od juna rade te garaze kao da je 20 nivoa ispod zemlje a ne 4. Jos sad ova situacija sa ovim raspadom od SNS-a i Covicem.
Silva je 3 puta bolji projekat i lokacija, za maltene iste pare, ako si razmisljao izmedju VG i Silve, ozbiljno si pogresio

Lokacija je bolja ako mislis zbog roma koji pale kablove. Za to se slazem, ali ce se resiti i onda ce biti odlicna lokacija. A sto se tice saobracaja gore je i trenutno haos a kada se se sva gradilista zavrse bice jos gore tako da to mi ne treba u zivotu.

Sto se tice materijalizacije to nemam pojma. Sestra mi je u 20god gradjevini i pogledala je brosuru VG i rekla je da kvalitetno. Za Merin sam cuo da rade dobro, a koliko dobro ne znam. Takodje Silva ce biti okruzena drugim kompleksima sto mi je bezvevze.

Ono sto znam da nikako nisam pogresio sto se tice lokacije i projekata vec samo se nadam da nece mnogo probiti rok.

Prolazio sam sinoc i video da su konacno zapoceli Olive temelje. Stvarno mi deluje da im je problem dalekovod jer ne mogu od njega da kopaju dalje, a i tu krece drugi plac. Jako malo prostora ima i deluje da ce udaljenost bicnih prozora Olive od dalekovoda biti svega desetak metara. Zaista se nadam da ce se to srediti i da ce izgledati lepse nego sto sada izgleda. Za pocetak neka oni grade samo.
20250203_202810.jpg
20250203_202806.jpg

Prolazio sam sinoc i video da su konacno zapoceli Olive temelje. Stvarno mi deluje da im je problem dalekovod jer ne mogu od njega da kopaju dalje, a i tu krece drugi plac. Jako malo prostora ima i deluje da ce udaljenost bicnih prozora Olive od dalekovoda biti svega desetak metara. Zaista se nadam da ce se to srediti i da ce izgledati lepse nego sto sada izgleda. Za pocetak neka oni grade samo.
Pogledajte prilog 228288Pogledajte prilog 228289
E ovo je vec novost. Hvala za info! I mene brine udaljenost od dalekovoda u Olive, jedan stan koji sam gledala je bas direkt ka dalekovodu, nisam to skontala u prvom trenutku, naravno odustala sam od njega. Rekoh bolje i buka od ulice nego da mogu rukom da pipnem dalekovod😆

Sad shvatam da ulica treba da stane pored Olive zgrade, ulaz u garazu. A temelj ide doslovce u brdo, sto znaci da moraju naknadno da kopaju, nije mi jasan redosled aktivnosti.

Od te ulice pored Olive zgrade ocigledno nema nista :) ali bar su krenuli da rade na toj zgradi

Mora biti ulica i taj glavni prilaz naselju.. mozda mi jos nemamo pravi dojam… projekat je napravljen i moraju se drzati toga, ne verujem da je geometar omasio proracun za citavu ulicu.

Vrh