Silva je 3 puta bolji projekat i lokacija, za maltene iste pare, ako si razmisljao izmedju VG i Silve, ozbiljno si pogresioJa se nesto nadam da ce u nekom trenutku malo da se ubrza jer vec sad pocinjem da zalim sto nisam uzeo starogradnju.
Sad vidim u temi za Silvu za koju sam se takodje interesovao kazu da idu unapred sto mi je logicno jer gledam slike i oni su zavrsili oko 4-5 spratova.
Bas sam razocaran kako VG napreduje. Od juna rade te garaze kao da je 20 nivoa ispod zemlje a ne 4. Jos sad ova situacija sa ovim raspadom od SNS-a i Covicem.
hahahahahah baš baš jake egzibicijea i spominje se kao mogući novi premijer…
Ne utiču samo cena i lokacija na izbor. Konkretno, mi smo odustali od Silve jer nije moguć pristup kolicima.Silva je 3 puta bolji projekat i lokacija, za maltene iste pare, ako si razmisljao izmedju VG i Silve, ozbiljno si pogresio
E ovo je vec novost. Hvala za info! I mene brine udaljenost od dalekovoda u Olive, jedan stan koji sam gledala je bas direkt ka dalekovodu, nisam to skontala u prvom trenutku, naravno odustala sam od njega. Rekoh bolje i buka od ulice nego da mogu rukom da pipnem dalekovodProlazio sam sinoc i video da su konacno zapoceli Olive temelje. Stvarno mi deluje da im je problem dalekovod jer ne mogu od njega da kopaju dalje, a i tu krece drugi plac. Jako malo prostora ima i deluje da ce udaljenost bicnih prozora Olive od dalekovoda biti svega desetak metara. Zaista se nadam da ce se to srediti i da ce izgledati lepse nego sto sada izgleda. Za pocetak neka oni grade samo.
Pogledajte prilog 228288Pogledajte prilog 228289
A kuda cemo u garaze onda?Od te ulice pored Olive zgrade ocigledno nema nistaali bar su krenuli da rade na toj zgradi
Meni su pre 10tak dana rekli da je sada prosečna cena 3100 eur. Zvao sam da proverim kako napreduje gradnja pošto sam kupio stan u Olive zgradi pre skoro godinu dana za 2800 eur/kvm... kažu da sada u novim ugovorima već stoji april 2026 kao rok za useljenje, tako da su sigurno u kašnjenju zvanično 4 meseca... verovatno će to i biti taj neki septembar 2026 na kraju kako bi izbegli penale... to je neka usmena potvrda od agentkinje koja je zaduzena za mene kao klijentaČini mi se da sam negde na forumu pročitao da su trenutne cene od 3200 sa PDV pa naviše
Edit: Evo ga post https://forum.beobuild.rs/threads/victory-gardens-fmp-stambeno-poslovni-kompleks-na-Čukaričkoj-padini.1527/post-1283224
Koliko znam planirano je da bude uklonjen od strane grada, isto kao i nehigijensko naselje, samo što nikad nije rečeno kada će jedno ili drugo biti uklonjeno. Umesto što zaposleni u Kadeni troše vreme da pišu pozitivne recenzije na Google-u, mogli bi da pišu dopise gradskim sekreterijatima da se reši problem. Svaki dan svaki zaposleni po jedan dopis, dok ih ne zatrpaju a onda Čovke podmaže.Zna li se sta ce biti sa dalekovodom, sta kazu strucnjaci iz kadene?Izbacise danas story na instagram gde se lepo vidi dalekovod pored rupe, bas je na ivici, ne verujem da ce moci da ostane tu