Pitaj ga da li je siguran. Sa ili bez navodjenja zbog cega. Ako promeni misljenje, pitaj opet. Ako promeni opet, onda ne zna. Ako se drzi jednog misljenja, verovatno zna.@AleksandarGrf
Isprobao sam kako si napisao
Neverovatno koliko u dubinu materije može da ide
Hvala
Samo ne razumem kako da provalim kad me ,,laže,, po malko.?
Да ли се и грађевински инжињер овако улпаши кад АИ зна да покаже на срушен мост и да му каже да не треба да буде срушен ?
Рачунари одавно помеажу у медицини, јер препознавање разлика у сликама и снимцима је једна од лакших ствари. Нешто слично овоме, само са означеним аномалијама, без анализе је било могуће још и 2016 (мжд и раније, тада сам ја први пут то видео) и у то неко време је су већ НМ мање грешиле у дијагнозама од људи.
Иначе има доста послова које никада неће заменити АИ јер корисници то не желе, доктор, психолог,... нешто где ипако волимо да видимо човека. Па и сада је људима чудно да се неки возови/метрои аутоматизују и противе се томе.
Ne znam. Primetio sam mnoge ljudske osobine kod ove masine, sto je valjda i logicno, jer je treniran na beskrajno puno podataka koji su pisali ljudi, konverzaciji ljudi, raznom diskursu. Tako da mi je prosto prirodno da kazem hvala, izvolite, molim i slicno. Ne uvek, prosto mi se otme samo. Pogotovo jer komuniciramo na engleskom gde mi se urezao taj njihov poslovni recnik u pisanu konverzaciju.@AleksandarGrf
Hvala na izuzetnoj smernici
ne bih se toga dosetio,
Kako vrlo pažljivo čitam tvoje postove zapalo mi za oko jedna reč.:
,, ... ne radi sta sam ga zamolio..,,
.-zamolio -
Cisto po navici sa korišćenja internet pretraživača nisam ni na chat GPT a zamolio za odgovor,
mada par puta jesam po dobijanju odgovora iz zadovoljstva na kraju pisao reć hvala na koju mi odgovarao da mu je drago ßto je pomogao.
Da li ,,zamoljavanje ,, za ogovor , išta utice sa bilo kog aspekta ( brzina, preciznost, obim... ) na nj. odgovor ? Ili je to samo slika našeg stava prema takvoj vrsti pameti- mašine ?