Mala ispravka: Ušće Shopping CenterMile":6t2oshu8 je napisao(la):"Ušće Shopping Centre"
Pitam se da li je zvaničan jezik u Srbiji - engleski ili srpski?
Turcizmi bre!!!bojan87":3nev06qa je napisao(la):Hleb i Kifle
rado al nemam foto aparat. Videcu da sutra uzmem od poznanika da prekosutra da slikam i okacim 26. marta. A food court je bele boje sa roze osvetljenjem.shmeksi":z9zdegll je napisao(la):O.J. ako bi nekako mogao da uslikaš unutrašnjost, naročito spratove, forumaši bi ti bili zahvalani. Koje boje je food court?
Ok, meni se isto tako pričinilo spolja, ali nisam bio baš 100% siguran. To roze osvetljenje mi nekako baš ne ide u glavu, ali ako je ok ljudima iz mpc-a, ok je i meni.O.J. Mayo":1ryn5gpq je napisao(la):rado al nemam foto aparat. Videcu da sutra uzmem od poznanika da prekosutra da slikam i okacim 26. marta. A food court je bele boje sa roze osvetljenjem.
Haha nisam bas siguran, na pozdravnoj veceri pre dve nedelje zakupci su pitanjima i primedbama unistili neku devojcicu koja je bila postavljena za upravnika centra, a reakcija ECE-a je bila da je smenjena koliko sutra, a sve primedbe zakupaca su prihvacene...shmeksi":3uqew02p je napisao(la):Iskreno voleo bih da sam tamo u ulozi glavnog menadžera i da uspem to da izvedem, živim za takve izazove. :kafa:
Snašao bih se bolje od te devojke, meni su te krizne situacije i organizacije specijalnih događaja najveći izazov.boris":xdjgafy8 je napisao(la):Haha nisam bas siguran, na pozdravnoj veceri pre dve nedelje zakupci su pitanjima i primedbama unistili neku devojcicu koja je bila postavljena za upravnika centra, a reakcija ECE-a je bila da je smenjena koliko sutra, a sve primedbe zakupaca su prihvacene...
A da, moja firma je jedan od zakupaca ..
Ne nismo imali nikakvu protiv pozarnu obuku. Nikakve druge treninge takodje. Ja sam bre ljudi prodavac u jednom od lokala a ne gradjevinac.shmeksi":jzckxbk3 je napisao(la):Ok, meni se isto tako pričinilo spolja, ali nisam bio baš 100% siguran. To roze osvetljenje mi nekako baš ne ide u glavu, ali ako je ok ljudima iz mpc-a, ok je i meni.O.J. Mayo":jzckxbk3 je napisao(la):rado al nemam foto aparat. Videcu da sutra uzmem od poznanika da prekosutra da slikam i okacim 26. marta. A food court je bele boje sa roze osvetljenjem.
Reci mi, da li ste osim protiv požarne obuke imali još neke treninge ili nešto slično?
Pa to je bilo kao obavezno za sve ljude koji ce da rade u objektu, e sad ja sam razumeo da u tu grupu spadaju i zaposleni u lokalima, ali izgleda da se odnosi samo na mpc-ovo osoblje po tvojoj priči.O.J. Mayo":lj2oe8pj je napisao(la):Ne nismo imali nikakvu protiv pozarnu obuku. Nikakve druge treninge takodje. Ja sam bre ljudi prodavac u jednom od lokala a ne gradjevinac.
Istina, mada je solidno zaebano porediti 1 Madrid sa jednim gradom u kome su 1 Hala Sajma i bivša zgrada generalštaba (pa x 2) proglašene Objektima od posebnog značaja. (kako li već...).jovanovm":1ocs0ets je napisao(la):Sad sam se setio zašto mi se sviđa ovaj objekat - podseća me na muzej Kraljice Sofije (Museo de la Reina Sofia) u Madridu.... Baš isti stil. U centru grada - ovo je valjda za sve one koji kažu da u Evropi ne bi gradili ovakve objekte u centru...
hahahahaha :lol:Steva":qxpkw2a5 je napisao(la):