Postoje zgrade u inostranstvu gde je i tuširanje zabranjeno posle 22h![]()
Mi se čudimo njima što se ne tuširaju posle 22 oni se čude nama što radimo za 350 evra do 23, deo plate vraćamo gazdi na ruke (poželjija koverta) i još hoćemo da se istuširamo posle posla.Ovde kad dođu iz marketa iz druge smene u 23 h aj zabrani čoveku da se istušira jer nekome smeta.
Uzmete sve led sa senzorom i kupite odma 5 više za rezervuMi imamo plafonjeru sa zamenjivom sijalicom na ulazu u zgradu napolju, ali sijalica traje 3 meseca i pregori.
Sad trazimo najbolji nacin u pogledu buduceg odrzavanja da zamenimo 25 plafonjera i predjemo na atutomatsko paljenje
Pa i oni su dio zgrade i moraju da plaćaju nema oce nece to odakle im je ulaz nema vezeKoje su obaveze poslovnih prostora koji imaju svoje ulaze sa ulice prema Stambenim Zajednicama na cijem se katastru fizicki nalaze, iako nisu uknjizeni u RGZ?
Kako ih naterati da ucestvuju u fondu SZ? Sta kaze zakon?
Pa problem je sto ovi prvo sada to nece jer su od RGZ dobili poseban broj iako se fizicki nalaze u istoj zgradi i na istom katastru.Dobro ste skontali da vam treba advokat
Vidi se u projektu sta čini jednu celinu i svi da plaćaju
Mi smo imali srece sa nasa dva lokala.Prvo smo im ofarbali i okrecili delove fasade oko njih,sredili sve,a onda sam krenula u "diplomatsku" misiju naplate.Uljudan razgovor i razumevanje sa obe strane i oba lokala placaju mesecno odrzavanje.Koje su obaveze poslovnih prostora koji imaju svoje ulaze sa ulice prema Stambenim Zajednicama na cijem se katastru fizicki nalaze, iako nisu uknjizeni u RGZ?
Kako ih naterati da ucestvuju u fondu SZ? Sta kaze zakon?