Nije bitno ovde sta je uradio.i nije jedina aktivnost, nego mu je to koncept upravljanja. Zato me zanima zakon, da znam gde tačno piše taj limit, i ako ne piše kakva je procedura.Npr. šta je konkretno uradio?
Tip PP-aparata je S-6A, proizvodjac MOBIAK. Na Halooglasima cena jednog 1,700 din, na drugim sajtovima oko 3.500din...Koliko sljama se nakupilo u redovima profi upravnika strasno
4 aparata sa ugradnjom 66 000 koji je model i proizvođač
Nemamo kvorum da ga smenimo zato sto ima 6 uknjizenih vlasnika i 8 neuknjizenih tj. vodi se u katastru da je opstina vlasnik, dok u komunalnoj opstine kazu da je to ok , mislim na upravnika sto nema slovceta o stambenoj zajednici uzgred, fasada je pala na trotoar.Pa pobogu smjenite ga nemojte čekati da fasada sidje na trotoar
Izgleda da nisu otkupljeni vise kao ugovor isl, dok tzv. upravna ili gradjevinska inspekcija kaze ; gde vam je stambena zajednica i odredila rok za izradu plana odrzavanja zgrade ( to je bilo proletos).I sad upravnik pravi neformalne sastanke bez zapisnika isl. sa vlasnicima opstinskih stanova i nismo registrovani u stambenom !?Pa ako su stanovi otkupljeni od opštine angažujete se da komšije uknjize bar 2 stana i da rešite kvorum
A opštinu prijavite tj komunalnu inspekciju upravnoj inspekciji da ih malo upita za zdravlje da vidi jel im treba uput kod doktora