Na sastanke dolazi premalo ljudi. Onda se prof. upravnik dovija tako sto posalje sve na viber grupu a i tamo nisu svi prisutni. Ma to je sve smesno. Na kraju krajeva otkud mi znamo ko je za sta glasao i dal on uopste racuna te glasove ili samo kaze radimo to i to.Prof a prihvata glasove sa vibera...sve dok mu se ne bude olupalo o glavu. A sažetak tj pojašnjenje po svim tačkama dnevnog reda, isto postavlja na viber?
Slažem se za vajber. Uopste pre svega nije merodavno ni pouzdano. Zavisi i kolika je zgrada, ali tu ima stanara, svih članova porodice, a jedan vlasnik tj. glas recimo. Korisno je za neku komunikaciju, prijavu, sta se desava u zgradi, informacije. Za glasanje i diskutovanje o nekim ozbiljnijim temama je nepouzdano.Prof a prihvata glasove sa vibera...sve dok mu se ne bude olupalo o glavu. A sažetak tj pojašnjenje po svim tačkama dnevnog reda, isto postavlja na viber?
Pošto sam radio u udruženju potrošača i na TV emisiji Potrošački savetnik nekih 5 godina mogu reći da je to bukvalno nemoguće. Sajt koji pominjete ima diskutabilan način poslovanja jer je domen registrovan van Srbije, Primetićete da sajt nije .rs kako poslodavci ne bi mogli da tuže vlasnika sajta zbog negativnih komentara. E sada, problem je što navodno postoji i mogućnost uklanjanja negativnih ocena za određenu naknadu što neki tvrde.eto ideje za sajt - ogledalo profesionalnih upravnika
E bas tako. Viber grupa moze ali da svi budu potpisani imenom i prezimenom da se zna ko sta pise. Moja zgrada i moja viber grupa se pretvorila u prepucavanje nekoliko baba i nekoliko nervoznih komsija koji samo prete jedni drugima i upravniku i svima redomŠto se tiče Vibera, ako se napravi anketa glasanja, kada stanari završe, može da se otvori lista onih koji su glasali i sačuva taj ekran. Ne znam što je to problem, posebno ako su stanari svi lepo upisani imenom i prezimenom i brojem stana kao što ih imam u imeniku.Više razmišljam naglas.... Za ključne stvari, kao što je sanacija krova svakako ide kroz listiće za glasanje, ali za sitne i brze stvari ja koristim viber i čuvam sve to. Sad ste me istripovali da prikupim glasove na papiru, mada komšije svakako neće praviti problem
E, pa ti prinudni upravnici uopšte ne moraju da budu los izbor. To su isto profesionalni upravnici kao i svi drugi. Osim ako otaljava, ili ne radi, jer ne želi da radi po minimalno propisanoj ceni. Ali i u tom slučaju može biti prijavljen da ne radi svoj posao.Мај 2¢:
Наш наметнути управник (јер није било теорије да се договоримо сами), испоставио се као ок тип, и није ни разматрао вајбер групу. Претпостављам да искуством вођен, зна да ту свако мало смарају за штошта.
Ja se, nasuprot, uvek sklanjam kad komšije počnu da iznose svoje mišljenje.Ja sam uvek govorila komšijama da iznesu svoje mišljenje