Nama je receno da ukoliko koristite usluge ciscenja GS sleduje vas "gratis" jednom godisnje masinsko pranje. Upravnik je otisao i potpisao ugovor za taj angazman, ali smo potpuno nezadovoljni uslugom. Navodno, problem je sto je hodnik betonski, a ne poplocan, masina ne moze da pokaze svoj full kapacitet na betonu.Nama su to mašinsko pranje ponudili samo kao freebie ako potpišemo ugovornu obavezu za čišćenje zgrade od 12 meseci. Tada nije bilo dogovora među stanarima pa nije bilo ni mašinskog čišćenja ali ne čudi me ako se ne primećuje efekat.
Ako cete im stajati non stop nad glavom nesto se i vidi ( ali ko je od nas slobodan da bude prisutan 8 ili 16 casova, zavisno koliki je ulaz.Nadam se da ih je neko stvarno video da su čistili. Da ne bude da su došli, izblejali malo, pokupili se i otišli...
Da nije zgrada blizu Hotela Jugoslavije?Da li neko moze da mi da preporuku za gradjevinsku firmu koja bi uradila projekat sanacije nosecih stubova na zgradi, kao i terasa koje nazalost vise nisu bezbedne i vec se desavalo da otpadaju. Nisam upravnik, pisem kao stanar zgrade na NBG koji zeli malo da pogura resavanje ovih problema.
Ovo i mene zanima. Ove godine planiramo da prikupimo ponude za kompletnu sanaciju krova, pa da vidim kakva su iskustva ovde.Da li je neko imao skorije iskustvo sa rađenjem krova preko Gradskog Stambenog?
Privatna firma koju smo našli da jedina još daje na odloženo je toliko odužila papirologiju, da je Stambeno uspelo da izradi i da svoju ponudu za to vreme.
E sad i to treba predočiti stanarima da ne bude da smo u kombinaciji itd, pa samo reko da vidim da li je neko imao skoro dodirnih tačaka, posebno po pitanju kvaliteta izrade, to me najviše brine.
Da li je neko imao skorije iskustvo sa rađenjem krova preko Gradskog Stambenog?
Privatna firma koju smo našli da jedina još daje na odloženo je toliko odužila papirologiju, da je Stambeno uspelo da izradi i da svoju ponudu za to vreme.
E sad i to treba predočiti stanarima da ne bude da smo u kombinaciji itd, pa samo reko da vidim da li je neko imao skoro dodirnih tačaka, posebno po pitanju kvaliteta izrade, to me najviše brine.