Evo jedne situacije pa me zanima kako bi vi resil problem.
Imamo pro upravnika koji naravno trosi pare kao besan - Ne u prazno ali sa znatno visim cenama od realnih.
- Postavi LED panele u zgradi naplati ih nekoliko puta skuplje od realne cene
- Crkne automat za svetlo on pozove majstora koji zamenu istog naplati par desetina hiljada - Deo kosta 2.000, Schneider-ov automat kosta najvise 5.000
- Postavi PP Aparate i ormarice po zgradi - Na pitanje koliko nas je to zadovoljstvo kostalo dobijemo odgovor da je to "Najbolja i najkvalitetnija ponuda", a ne konkretan broj.
Naravno nista od gore navedenog nije bilo diskutovano sa bilo kim od stanara vec je apsolutno 100% radjeno na svoju ruku. Ima jos primera ali nisu bili toliko ocigledni.
Sve gore navedno je stvarno trebalo da se uradi i svakako bi bilo uradjeno. Cak je razlog zasto smo postavili interfon da bi mogli PP aparati da se stave, a da ne razmisljamo da ce ih koliko sutra neko pozajmiti.
Upravnik je kontaktiran ali nikada nije odgovorio na poruku, a takodje sam poslao i mail njegovoj firmi na koji naravno nikada nisam dobio odgovor.
Trazio sam racun za PP Aparate, osnov po kojem su kupljeni i postavljeni kao i izvod racuna zgrade za tekucu godinu.