Ko zna koliko se ugrađuje lopov kad krije tako račun.Trazio sam racun za PP Aparate, osnov po kojem su kupljeni i postavljeni kao i izvod racuna zgrade za tekucu godinu.
Onda slobodno može da se vidi neki drugi, relevantniji izvor, po kome se vidi da je automat za svetlo hitan?O uslugama JPGS i to šta su njima hitne, tekuće i investiciono održavanje, može se roman napisati.
S6A+ormar 4740+pdvKo zna koliko se ugrađuje lopov kad krije tako račun.
Čisto orjentacije radi: PP Aparat S6A Todorović, cena 4320 komad i ormarić za S6A, vrata sa staklom 3480 din. Nabavljeni letos direktno od proizvođača bez posrednika.
Hitne intervencije su aktivnosti koje se bez odlaganja izvršavaju radi zaštite života i zdravlja ljudi, njihove sigurnosti, zaštite imovine od oštećenja itd. Upravnik, ili profesionalni upravnik, i svaki vlasnik posebnog dela dužni su da preduzmu odgovarajuće mere u cilju izvođenja hitnih intervencija odmah po saznanju, a najkasnije u roku od 48 časova, ako iz objektivnih razloga nije moguće to uraditi ranije. Troškovi hitnih intervencija finansiraju se iz sredstava stambene zajednice, bez obzira na namenu sredstava.
E sad, ako je tvoje mišljenje da je normalno da stanari tumaraju u mraku po hodnicima i stepeništu, i da to nije ugrožavanje sigurnosti i zdravlja ljudi, neka bude po tvome.
Ja sam uzeo ormarić sa vratima pa je izašlo malo skuplje, ali dosta su paraktični ti ormarići zbog lakšeg otvaranja umesto standardnih ormarića gde izvlači staklo odozgoS6A+ormar 4740+pdv
Prijava inspekcijskim organima kada je u pitanju ta renomirana PU nažalost ne pomaže.Primer:U SZ Kneza Danila 9(CG) renomiranoj PU je istekao mandat još pre 2 godine,a inspekcija ne reaguje i ne postavlja prinudnog upravnika.Iako joj je istekao mandat ona redovno šalje račune stanarima za izuzetno (ne)profesionalno upravljanje.U SZ Stanoja Glavaša 26(CG) je jeku korone izmislila sastanak na kome je sebi dodelila neograničeni mandat.
Gde ste našli ove ramove sa uputstvima?Ja sam uzeo ormarić sa vratima pa je izašlo malo skuplje, ali dosta su paraktični ti ormarići zbog lakšeg otvaranja umesto standardnih ormarića gde izvlači staklo odozgoPogledajte prilog 182411
Kupio u jysk za 350 din čini mi se, sad su dosta digli cenu:Gde ste našli ove ramove sa uputstvima?
U jednom kondominijumu u centru grada(CG) investitor je dodelio 8 zgrada jednoj firmi za profesionalno upravljanje.U prvih 6 zgrada u samom ugovoru je naznačen vremenski rok 4 godine,dok je u poslednje 2 zgrade nema vremenskog ograničenja.Tri zgrade su izabrale druga lica za profesionalno upravljanje njihovom imovinom, dok je još 5 zgrada pod patronatom renomirane PU koja savršeno štiti interese investitora.Neadekvatnim održavanjem kondominijuma javili su se najrazličitiji problemi koje se moraju što pre sanirati.Liftovi u pojedinim zgradama su ponekad u kvaru više sedmica.Deking je celom dužinom propao i neophodna je kompletna zamena uključujući i podkonstrukciju.Na adrese stanara stigle su ponude 4 firme koje je skupila renomirana PU.To su astronomski iznosi i to samo za zamenu podkonstrukcije dekinga u koje se je neko ugradio sa strane.Stanari na loše održavanje i obezbeđenje reaguju izbegavanjem uplata svojih obaveza.Renomirana PU nije nikada dostavila zvaničan ugovor sa tim firmama već predlog ugovora,a izbegava i dostavljanje šestomesečnih finansijskih izveštaja.Neki stanari i dalje žive u nadi da će se nešto popraviti, ali vrlo teško bez smene postojećih odgovornih lica.Ako je profesionalni upravnik, trajanje mandata zavisi od sklopljenog ugovora, obično je to trajni ugovor, ne ističe mu mandat na 4 godine kao što je slučaj sa upravnikom iz reda stanara.