SerbPacker
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.03.2017.
- Pohvaljen
- 775
Da li te fakture/stanja na računu od GS, mogu tražiti "zainteresovani stanari" ili mora da ide zahtev od strane upravnika?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521220#p521220:2gxsrcz0 je napisao(la):casting » Today, 01:55[/url]":2gxsrcz0]Gradsko stambeno ne radi nista besplatno ![url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=521114#p521114:2gxsrcz0 je napisao(la):astrodule » Čet Mar 01, 2018 8:33 pm[/url]":2gxsrcz0]Ja sam ih dva puta zvao i došli su sutradan, tj, prvi slobodan radni dan.
Prvi put sam ih zvao jer se svakih par godina zapušavala kuhinjska vertikala pa sam imao poplavu par puta (prvi sam sprat, u prizemlju su izmestili kuhinju). Snimili su situaciju, i za par nedelja došli i sredili taj ugao gde se gomilala nečistoća (stavili cevi većeg prečnika)
Drugi put sam ih zvao da mi provere ležišta osigurača (imam 3 osigurača van stana). Svi su bili nagoreli i osigurači su se se grejali. Zamenili su ih istog dana.
Obe intervencije su bile besplatne.
Predsednik kućnog saveta ih često zove da nešto sređuju po zgradi i ima dobro iskustvo sa njima.
Trazite stanje na racunu za Vasu zgradu pa cete se iznenaditi koliko su Vam naplatili te intervencije.
Obavezno naznacite da zelite za proteklih 5 godina zato sto podrazumevano salju samo za tekucu godinu izvestaj.
Treba da se popuni zahtev za listing koji mora da bude overen pečatom Skupštine stanara / Stambene zajednice.SerbPacker":1fql9gmz je napisao(la):Da li te fakture/stanja na računu od GS, mogu tražiti "zainteresovani stanari" ili mora da ide zahtev od strane upravnika?
Tehnička lica iz "Stambenog" i izvođači bili su povezani kao u pravoj mafijaškoj organizaciji - otvoreno priča za "Blic" novi direktor tog preduzeća Nikola Kovačević.
У Улици Палмира Тољатија на улазима 10, 12, 14 и 16 рађене су поправке на канализационим инсталацијама које су изазване погрешном интервенцијом њихових извођача, а трошкове су сносили станари. Радови током 2016. и 2017. године, уместо претходно обрачунате цене од 1,7 милиона динара, станарима су наплаћени чак 12,3 милиона. Десетоструко већи износ појавио се тако што је у финансијском извештају, у који је новинар Данаса имао увид, уместо машинског копања урачуната цена ручног, и то у нереалним количинама, која је десет пута већа.
Станари у Улици Љубинке Бобић на бројевима 10, 16, 18, 22, 24 и 26 не успевају да дођу до документације о радовима на њиховим улазима, за које им је наплаћено шест милиона динара, готово четвороструко више него што је потребно да се такав посао уради.
Pa da, najverovatnije se ništa nije promenilo.casting":k4z3d1gg je napisao(la):Izgleda da se nije nista promenilo, evo ga clanak od pre par dana, vec sam ga postavljao al nije na odmet da ponovim :
http://www.nspm.rs/hronika/danas-be...prevarama-ostetilo-vise-od-800.000-ljudi.html
Ovo je za ozbiljnu robiju po meni.
I to se desava zgradama koje su izabrale upravnika izmedju sebe koji ima i te kako motiva da se plati realna cena popravke.
Profesionalnog ili prinudnog upravnika ima da bude bas briga, ne placa iz svog dzepa, njegovo je samo da ispostuje proceduru i pribavi 3 ponude za radove, prostora za muvanje koliko hoces.
Pa to...Vladivoje":3d22sd66 je napisao(la):Na sastanak, pa neka se stvari razjasne.
Ako je neko čist i ispravan, taj neće izbegavati sastanak, već naprotiv...
Druze to se iz aviona videlo da tu nisu cista posla. Izabrali ste profesionalnog upravnika bez da ste razmatrali ni njegovu ponudu a ni ponudu nekog drugog. Veliki problem je sto je on po zakonu vas upravnik vec neko vreme i vi morate da mu platite njegovo upravljanje...[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=525434#p525434:2b4meets je napisao(la):SerbPacker » Pet Mar 16, 2018 9:47 pm[/url]":2b4meets]Kod mene se stvari komplikuju....
Izgleda da je bivsa predsednica SS stanara ipak muljala
Naime izgleda da je ona sebe stavila kao nekog ko ce u Ime SZ vrsiti kontrolu i "primati" izvedene radove.
Mislim da tog dela ugovora niko u zgradi nije bio svestan.I to mnogima lici na zloupotrebu...
Izgleda da cemo imati novi sastanak stanara..
Bice veselo....