Izgleda da nije uračunao i tu zaje*******anciju u 300dinPa profi upravnik dao otkaz i otišao cim je došao veći problem
predstavnici firme koja obećava i laže koga stigne...od stanra do zaposlenih. Svi radnici prijavljeni na minimalac. Izbegava se porez na svakom koraku. Manipuliše računima stambenih zajednica. Samozvani predsednik privatnog udruženja upravnika.Pogledajte prilog 175321Pogledajte prilog 175318Pogledajte prilog 175319
Bilo je veselo u PK Srbije,mnogi "profesionalni lopovi" su bili prisutni pa i ova dva iz firme Pro Upravnik:
Znači, ipak nije uredu da me upravnik tek tako odbije i kaže ma zatvori prozor ionako će sad zima ne možeš im ništa... Hvala na brzom odgovoru. Ja krenula da isčitavm Zakon o stanovanju... komunalnom redu... ne znam šta da kažem pre svega upravniku a da bude argumentovano. Ako može neka pomić i oko toga bila bih jako zahvalna.Ne bez odluke SZ. Možete ih odlukom obavezati da sve vrate u pređašnje stanje ili preduzmu mere i sredstva da se mirisi ne osećaju.
Usvojiti odluku da se investiciono kao i tekuće održavanje plaća preko Infostana. Jeste da su pljačkaši i da uzimaju 9% provizije ali nema rizika da se pojave takvi pametnjakovići koji ne žele da plaćaju. A svakako treba razmisliti i o promeni upravnice.Pozdrav
Moja sestra nvesticiono održavanje u zgradi plaća oko 1.500 RSD, a čišćenje zgrade se plaća odvojeno. Zgrada korektno održavana. Međutim, skoro je pukla neka cev u zgradi i upravnica je tražila da svi stanari uplate još po 6.000. Kada ju je sestra pitala zašto ne finansira tu popravku od novca koji stanari uplaćuju za investiciono održavanje, odgovorila je da ,,pola stanara to ne plaća godinama, pa nema novca da plati advokata koji bi podneo tužbu protiv tih stanara". Na to je sestra odgovorila da nema nameru da plaća troškove investicionog održavanja umesto drugih stanara, zašto bi ona plaćala njihove račune. Upravnica joj odgovorila ,,da će joj dati adresu tih stanara koji ne plaćaju investiciono, pa ne kao da ode na njihova vrata da ih pljuje (!)" Sestra joj je rekla da nije pljuvačica i ne bavi se pljuvanjem, to nije njen posao, kao i da nema nameru da plaća tuđe račune.
Šta uraditi u ovoj situaciji? Gde prijaviti upravnicu za ovakvu neprofesionalnost?
Izvinjenje, izvinjenje...Nemoj svetu nedelju da mi zakidaš
Jedan od retkih dana kada nigde nema da se žuri i juri pa možda uspe i da se odspava duže.
,,Profesionalna"Jeli prifesjonalna ili iz redova stanara
Sto se naplata ne vrši preko infostana i problema ne bi bilo
Dokle god koleginica ima odakle da se naplati, bole će je uvo....menjajte to,,Profesionalna"
Investiciono je 1500 mesečno. Da li još neko plaća toliko?Usvojiti odluku da se investiciono kao i tekuće održavanje plaća preko Infostana. Jeste da su pljačkaši i da uzimaju 9% provizije ali nema rizika da se pojave takvi pametnjakovići koji ne žele da plaćaju. A svakako treba razmisliti i o promeni upravnice.