Na našu veliku žalost, ali sami smo krivi.
Pošto je ova tema za latinicu i ćirilicu imam šta da kažem po tom pitanju i želim komentare.
Ono što me strašno bunilo u osnovnoj školi jeste to što smo do četvrtog razreda mogli da pišemo ćirilicom i kad smo prešli u 5-8 razred oni nam podavaše kečeve zato što pišemo ćirilicom! Kao niste pismeni. Što nismo pismeni pa jel ste nas do sada učili da čitamo i pišemo. Oni sad ma ne mora latinično pismo. E sada kad sam odrastao imam svo pravo ovog sveta da ih pljunem u lice zbog prinudnog usmeravanja i pranja mladih mozgova.
I tako stalno sve do sada. To je po njima niži oblik izražavanja ili šta? Ja sad pišem latinicom na kompu jer mi ćirilica deluje ružno na kompu. Ali ćirilicom brže napišem na papiru jel se slova "uvijaju" i ne moraš preterano da ih odvajaš. Znači ako te još iz osnovne škole uče da ne valja ćirilica onda stvarno tu nešto ozbiljno nije u redu sa obrazovanjem. Neko ovde želi da zatre Srpsku kulturu i da izbriše sve korene srpskog jezika a to opet rade ministri koji imaju poreklo iz nekih tamo bosni, crnih gora, makedonija, hrvatski i slovenija. Isto važi i za profesore, pa čak i one na fakultetima. To je uradio Vuk Karadžić uvođenjem latinice i reformom pravopisa. I sad ceo svet misli da je Srpski nastao od nekog jezika naših "komšija" a ne od nas samih i da nemamo svoju kulturu i smatraju nas za kulturne lopuže. Isto važi i za najstarije kosovske pesme.
Eeee, gde će im duša... Nema nama budućnosti. Ovo društvo je u fazi razaranja verovali mi ili ne, sve se odvija pred našim očima i to traje stotinama godina. A nikako da kažemo stop. Veliki događaji su uvek naprasni i iznenadni, dešavaju se preko noći. Dok su najopasniji oni koji su tihe ubice kao što se sa Srpskom kulturom dešava. I nismo jedini ako nam je za utehu...
E da, primetio sam da devojčice mnogo češće pišu latinicom i da je njima lakše manipulisati po pitanju ispiranja mozga i šlihtaju se u školi i slušaju sve što im se kaže i na taj način dobiju bolje ocene. A mi koji smo pravi predstavnici ovog naroda i koji nosimo genetski materijal i mutacije, mi treba da prolazimo kroz trnje u sopstvenoj zemlji. I nije ni čudo što mnogo više mladih muškaraca sa mozgom idu u inostranstvo a ovde ostaju ribe i retardi da stvaraju debile koji su sad na vlasti i da se mešaju sa kojekakvim planinarima.
Uništavanje naroda nam se odvija pred očima.