Wile E. Coyote
Advanced
Партизан и Звезда на истом стадиону???
Једино ако желите грађански рат.
Veoma dobru, mada realno, konjicki sport kod Francuza ima mnogo vecu popularnost nego kod nas. Ali sve se da promeniti i razvitimedjutim":2k17ivjm je napisao(la):Koliku posetu imaju ta dva hipodroma?
Kasarna Topčider mi je alternativno mesto za sve ono što mi pada na pamet vezano za Hipodrom ali računam da s vojskom to mnogo teže ide nego s nečim što je vlasništvo grada..Kartograf":2bpirsci je napisao(la):dovoljno je sve vojne objekte koji su zaposeli najkvalitetnije lokacije izmestiti iza 10-km radijusa od centra BG i eto zemljista koliko volis.
Spoji se lepo i korisno.
Stadioni Evertona i Liverpula su npr takođe u neposrednoj blizini ali se slažem sa time da rivalski stadioni trebaju biti na različitim lokacijama u gradu, u našem slučaju bi idealno bilo da se Zvezdin stadion izgradi u podnožju Avale a Partizanov negde u Slancima.stranac":2ykl3y21 je napisao(la):Jedino su stavili stadione nejvećih rivala u državi i gradu jedan pored drugog. Bar to treba izmestiti iz centra grada i razdvojiti ih jer to nema nigde u svetu da su rivalski stadioni tako blizu jedan drugog. Izmestiti jedan na jug grada a drugi na sever pa neka se tuku po livadama, tamo bar neće imati šta da slome.
Апсолутно.Kartograf":3ug66hb4 je napisao(la):P.S. To isto uraditi sa vladinim zgradama i sve ih prebaciti na NBG ili drugde van centra.
wile, vec imamo gradjanski rat svaki put kad je derbi, a sve cesce i mimo njega, bez obzira na stadione i sve to. navijaci ne razmisljaju glavom nego, ako uopste razmisljaju, srcem.. a ovakve teme zahtevaju ipak mozak.. a cak i onaj najspori kad isprocesuira infromacije dodju do spoznaje da jedan stadion znaci manje troskova, samim tim i benefit za voljeni klub.. o benefitu za grad, drzavu i sport i kulturu u njoj da ne pricamo. jedan novi stadion, sagradjen po aktuelnim standardima, sa pratecom infrastrukturom i marketingom znacio bi jako mnog za sve nas, ukljucujuci tu i te navijace. dva relikta proslosti na topcideru dala bi se srusiti a novac od lokacija, ako stvarno mislis da pripada tim klubovima a ne drustu u celini, mogao bi biti fina finansijska inekcija crno crveno belima, da se bave onim zbog cega i postoje a to je fudbal a ne trgovanje nekretninama .. naravno, vec znam da se u svetinje ne dira, makar one bile i posrnule u svakom smislu, tako da od ovoga nema nista, nismo mi jos dovojno evoluirali.Wile E. Coyote":3cjwu3qe je napisao(la):Партизан и Звезда на истом стадиону???
mislish gradjansku tuchu? posto je za rat ipak potrebno malo vishe od 200 navijacha koji idu na domace fudbalske mecheve . Smeshno mi je sto je broj navijacha u Beogradu najveci kada se desavaju stvari koje uopste nemaju veze sa klubovima za koje "navijaju"razgradjevinar":1in994nc je napisao(la):wile, vec imamo gradjanski rat svaki put kad je derbi,Wile E. Coyote":1in994nc je napisao(la):Партизан и Звезда на истом стадиону???
Da al onda nebi moglo da se kažestranac":3bz8gdga je napisao(la):Jedino su stavili stadione nejvećih rivala u državi i gradu jedan pored drugog. Bar to treba izmestiti iz centra grada i razdvojiti ih jer to nema nigde u svetu da su rivalski stadioni tako blizu jedan drugog. Izmestiti jedan na jug grada a drugi na sever pa neka se tuku po livadama, tamo bar neće imati šta da slome.
mogu samo da zamislim benfiku na sportingovom stadionu , ili enspanjol na camp nou. zapravo tesko mogu da zaamislim. cak i kada marakana ili jna nisu u funkciji timovi igraju na stadionu ofka, dotle to idemedjutim":1p4j1udv je napisao(la):Roma i Lacio, Milan i Inter, Bajern i Minhen 1860.. OFK i BSK Borča
Na istom stadionu, ali ne u isto vreme, osim kad je derbi.. lepo vama, lepo nama..