Tačno. Tad je prešao u gradsku upravu.Wile E. Coyote":1fnmp1kk je napisao(la):Којот рекао и то...vucko":1fnmp1kk je napisao(la):Evo kojotove petlje,tender za juzne pristupne ce biti u avgustu i kao sto je neko rekao pristupne saobracajnice ce kada bude bio gotov most samo povezivati kojotovu petlju i most..
Super ako je tako, ali to je onda još više prostora potrebno za denivelaciju, tek tada moraju nešto da ruše (možda onu fabriku betona/separacije)...Ambassador":3agqo51t je napisao(la):Koliko je meni poznato, planirano je da se od vrha Požeške odvaja nadvožnjak koji bi išao do ove denivelisane raskrsnice, a to može da se vidi na slikama da u sredini ostavljaju deo da uđe taj "mostić"
Управо то. И даље сам убеђен да ће овакав УМП бити прилично нефункционалан.shumar":3r4oluis je napisao(la):Ne verujem da bi mnogo više koštala prava petlja, za sada je to najgori deo UMP-a.
Надајмо се. Првобитно је била хорор-петља, па се од тога одустало. Ваљда ће је урадити како треба, још увек никаквих вести о томе..shumar":3r4oluis je napisao(la):Samo da ne uprskaju i petlju Radnička sa ukrštanjima i semaforima.
Nije to ništa Meni je najjače kad idem od Autokomade ka Gazeli,a kod isključenja za sajam stoji tabla na kojoj je dat broj isključenja sa autoputa , strelica desno i piše doslovno "MOSTAR". Zamislite npr. konfuziju za neke strance u tranzitu, kao Hm, pa ajde da posetimo i stari most kad smo vec tu.dragan44":fgry33hy je napisao(la):Ljudi kako naši mogu da zakokulje stvari. moja ujna iz Prokuplja uvek promaši skretanje sa auto-puta kod BiP-a prema sajmu pa ide na NB da se okrene pa onda se spušta prema sajmu i to traje već 30 god, zamislite tek ljude kad budu krenuli preko novog mosta pa na razna skretanja, umesto na BB oni se obru u Murtenici.
Na prvoj slici se vidi i plavi kljun kako prilazi.Михаило":2w8fxvss je napisao(la):