Da li si ti uopšte pogledao prethodnu stranu?Rakija69":9xelz31s je napisao(la):Ma daj slike bre![]()
Sta bi sa webcam-om uzivo na savabridge.com?
Bigvlada...modla je za kolaci...bigvlada":2opdkw93 je napisao(la):Bilo je interesantno gledati kako stavljaju žičanu osnovu i sklapaju hmmm, modlui na kraju je nalivaju betonom.

ooooh oo da daaaaa o daRakija69":3ozwgsg3 je napisao(la):Momci, aktiviran je webcam na sajt www.savabridge.com! Uzivajte :kk:
Stavi na Photobucket, mnogo je bolji od Imageshack-a. :kk:sizif":24v5kgci je napisao(la):Izgleda da smo svi za vikend prolazili tuda (kao slucajno). Ja sam snimio 5-6 slicica, ali me imageshack zeza i ne mogu da postavim. Ali, ono sto je najvaznije - i u nedelju se radi punom parom. Dosta je radnika na gradilistu, niko ne sedi, neki splavovi prevoze kamione na spic Ade, ono svrdlo busi bez prestanka... Mnogo sam zadovoljan.
![]()
Svidjate...Jel to hoces da kazes?GOJE":2u7oaukp je napisao(la):ooooh oo da daaaaa o daRakija69":2u7oaukp je napisao(la):Momci, aktiviran je webcam na sajt www.savabridge.com! Uzivajte :kk:
Svidjate svidjate,Rakija69":1sypj9p8 je napisao(la):Svidjate...Jel to hoces da kazes?GOJE":1sypj9p8 je napisao(la):ooooh oo da daaaaa o daRakija69":1sypj9p8 je napisao(la):Momci, aktiviran je webcam na sajt www.savabridge.com! Uzivajte :kk:
Da, na to sam mislio. Nije mi jasno da li negde treba da se registruje prethodno i gde?shmeksi":cusnuosn je napisao(la):Goldi je verovatno mislio na mogućnost upravljanja pošto trenutno traže username i password