bgexplorer
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.01.2008.
- Pohvaljen
- 322
i ja se pitam kada oni misle da počnu sa tim pristupnim saobraćajnicama.Da li će stvarno sačekati da most bude završen pa da ne može da se priđe mostu ?
Pa stvar nije u kontaktnoj mreži ili širini koloseka ili vrsti šina. Ovaj most je od početka bio zamišljen za "laki", nikada se nije spominjao kao most za "teški" metro.shmeksi":1j4q2dm4 je napisao(la):definisanje šinskog sistema koji će da koristi most (zanima me, da li je moguće u početku napraviti mrežu za tramvaje, a posle po potrebi izvršiti rekonstrukciju u zavisnosti od metroa koji se bude pravio, jer to čudo tehnike nećemo još skoro videti).
A šta sam tek ja čuo od čoveka čija firma gradi most - ali što bi rekla mala deca - to se ne važishmeksi":kbgp6glh je napisao(la):Meni je prijatelj koji je završio saobrćajni rekao da uopšte nije toliko komplikovano napraviti prolazak bilo koje vrste metroa preko mosta na Adi. Bilo bi zgodno, ako bi neko od projektanata odgovorio na to pitanje.
Pa prenesi nama, nije fazon da nas uskraćujes za informacije sa gradilištarelja":34vc0d49 je napisao(la):[A šta sam tek ja čuo od čoveka čija firma gradi most.
Ha-haaa ... ovo je dobroDjordje":310mny0o je napisao(la):^ Потписујем - ништа привремено. Нек га пусте у друмски саобраћај а оно по средини могу да поређају бонсаи у саксијама док не дође неко мушко и изгради метро.