Da li si ti uopšte pogledao prethodnu stranu?Rakija69":9xelz31s je napisao(la):Ma daj slike bre
Sta bi sa webcam-om uzivo na savabridge.com?
Bigvlada...modla je za kolaci...bigvlada":2opdkw93 je napisao(la):Bilo je interesantno gledati kako stavljaju žičanu osnovu i sklapaju hmmm, modlu i na kraju je nalivaju betonom.
ooooh oo da daaaaa o daRakija69":3ozwgsg3 je napisao(la):Momci, aktiviran je webcam na sajt www.savabridge.com! Uzivajte :kk:
Stavi na Photobucket, mnogo je bolji od Imageshack-a. :kk:sizif":24v5kgci je napisao(la):Izgleda da smo svi za vikend prolazili tuda (kao slucajno ). Ja sam snimio 5-6 slicica, ali me imageshack zeza i ne mogu da postavim. Ali, ono sto je najvaznije - i u nedelju se radi punom parom. Dosta je radnika na gradilistu, niko ne sedi, neki splavovi prevoze kamione na spic Ade, ono svrdlo busi bez prestanka... Mnogo sam zadovoljan.
Svidjate...Jel to hoces da kazes?GOJE":2u7oaukp je napisao(la):ooooh oo da daaaaa o daRakija69":2u7oaukp je napisao(la):Momci, aktiviran je webcam na sajt www.savabridge.com! Uzivajte :kk:
Svidjate svidjate,Rakija69":1sypj9p8 je napisao(la):Svidjate...Jel to hoces da kazes?GOJE":1sypj9p8 je napisao(la):ooooh oo da daaaaa o daRakija69":1sypj9p8 je napisao(la):Momci, aktiviran je webcam na sajt www.savabridge.com! Uzivajte :kk:
Da, na to sam mislio. Nije mi jasno da li negde treba da se registruje prethodno i gde?shmeksi":cusnuosn je napisao(la):Goldi je verovatno mislio na mogućnost upravljanja pošto trenutno traže username i password