Naravno da je bolje kada nema vise guzve u Bul Vojvode Misica ni u Radnickoj ni u Pozeskoj i svuda gde je inace bilo guzve.Пантограф":14licw09 je napisao(la):Više puta sam u vreme najgoreg čepa na Gazeli preko Mosta na Adi stigao skoro kao da nije špic. Čak i sa uključivanjem na autoput kod BiP-a je nemerljivo bolje.
Пантограф":bah6c4uv je napisao(la):Nije mi jasno da ljudi to ne mogu da shvate, već su prošle godine.
Пантограф":rc4ey6bm je napisao(la):Nije mi jasno da ljudi to ne mogu da shvate, već su prošle godine.
stf":36nc8dja je napisao(la):Пантограф":36nc8dja je napisao(la):Nije mi jasno da ljudi to ne mogu da shvate, već su prošle godine.
А ко да схвати? Ови што су се накотили ко зечеви а из Димитријале за Смедерево иду преко Таковске и Кнеза Милоша?
Београд је остао без Београђана и постао је сабирни центар провинцијских медиокритета.
Политички некоректан, али истинит.laki72":8h6sppxv je napisao(la):stf":8h6sppxv je napisao(la):Пантограф":8h6sppxv je napisao(la):Nije mi jasno da ljudi to ne mogu da shvate, već su prošle godine.
А ко да схвати? Ови што су се накотили ко зечеви а из Димитријале за Смедерево иду преко Таковске и Кнеза Милоша?
Београд је остао без Београђана и постао је сабирни центар провинцијских медиокритета.
Kakav ti je ovo post?
Провинцијалци али не у смислу географског порекла него начина размишљања.laki72":8h6sppxv je napisao(la):Ko se to po tebi nakotio, covece?
Они суграђани који су за почетак усвојили норме понашања и начин живота у граду, који су га упознали и који га поштују. Није битно да ли је особа јуче дошла у Београд из Сврљига или јој је и чукундеда рођени Београђанин.laki72":8h6sppxv je napisao(la):I ko su to "Beogradjani" po tvom kriterijumu?
stf":2yyp8wf8 je napisao(la):Ти и далје ниси сконтао, или не желиш да сконташ?
Шта није јасно у овој мојој реченици:
stf":2yyp8wf8 je napisao(la):Није битно да ли је особа јуче дошла у Београд из Сврљига или јој је и чукундеда рођени Београђанин.laki72":2yyp8wf8 je napisao(la):I ko su to "Beogradjani" po tvom kriterijumu?
stf":2yyp8wf8 je napisao(la):Провинцијалци али не у смислу географског порекла него начина размишљања.
stf":14oxswba je napisao(la):Пантограф":14oxswba je napisao(la):Nije mi jasno da ljudi to ne mogu da shvate, već su prošle godine.