Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

Kako je neko fino napisao tekst gradonacelniku nevalja samo sto ima puno ako i dako sa nedefinisanim finansiranjem

Gargoyle":306jbtun je napisao(la):
a kad se nastavljaju radovi prema Tošinom?

I još jednom - tenderski proces kreće tek kada se rasele neformalna naselja na trasi UMP-a. Imajući u vidu sve te birokratske zavrzlame (moguće kašnjenje sa raseljavanjem koje je predviđeno za jun, pa celu tendersku proceduru), moguće je da će izgradnja početi na proleće 2016.

Formalno naselje jos niko nije obavestio, a o neformalnim da ne govorim. Ali ako je I Jun 2016 I to ce biti dobro.....Mada....

astrodule":3pswdvyk je napisao(la):
Dobih odgovor i od Sekretarijata za saobraćaj (onaj polomljeni znak na odvajanju)

Поштовани,

Према информацији из Дирекције за путеве, „Мост на ади“ и приступне саобраћајнице још нису од стране инвеститора предате на редовно одржавање Дирекцији за путеве Града Београда па самим тим ни саобраћајна сигнализација на њима.

Из тих разлога је потребно да се у вези ове проблематике контактира инвеститор: Дирекција за грађевинско замљиште и изградњу Београда, Сектор за изградњу и надзор, Београд, Његошева 84.

Срдачан поздрав

Дирекција за путеве

Секретаријат за саобраћај

Одељење за информисање и информационе технологије

Oni sad verovatno očekuju da ja kontaktiram navedenu instituciju!?!?

Da se podsetimo odgovora Beograd puta i Saobraćajne policije

JKP “Beograd put” nije preuzeo signalizaciju na mostu u redovno održavanje, ali ćemo se konsultovati sa nadzornim organom da li postoji mogućnost da dobijemo nalog za intervenciju.

Управа саобраћајне полиције изражава своје надубље поштовање, па Вас у вези Вашег дописа којим сте нам се обратили, обавештавамо да је исти прослеђен Секретаријату за за инспекцијске послове, који је надлежан у конкретном случају, како би се предузеле мере и радње у циљу поправке оштећене сигнализације.

Moje pismo je upućeno 21. aprila.

Što je najdebilnije, te žute plastične kante stoje svugde na uključenjima i isključenjima po autoputu kroz grad (ne znam van grada, nisam ni skoro išao niti ranije obraćao pažnju).

Neće nikome pasti kruna sa glave ako postave jednu na most.

Svaka sličnost (iluzija) nije slučajna :laugh:

most-na-adi.png

giza-dva.png

i to se sve i sa Teraziske terase (zelenog venca)

p0104151724.jpg

:sesir:

@boca-ica
"Koga zmija ujede i guštera se plaši", ali mi je bolja ova varijanta: "Ko se o mleko opeče i u jogurt duva". :wink:
Ipak su to asimetrični trouglovi na mostovima, pa ne bi bilo u redu da ih za sve kriviš.

astrodule":25u1r6ul je napisao(la):
Zamenjen je onaj polomljeni znak na skretanju za Adu.

Poslato sa telefona

Eto, i nikome ništa nije falilo (bar se nadam, nikad se ne zna)...

Danas ne radi osvetljenje pilona, ne znam koji je uzrok.

Али усред дана, на тако прометном месту, најопуштеније, поред њих пролази река аутомобила, мислим да је у колони био и полицијски, ма нема веезе..

Somi303":37bkfr5r je napisao(la):
Нису они криви што пандури не раде свој посао, само то користе.

Onis u samo krivi za ono što su uradili.

Вожд":b0zrw0p2 je napisao(la):
Трудбеници на радном задатку..
dsci8755.jpg

Ево га и смешко графитер :D

Да ли неко може да уради да овај смешко пише Беобилд уместо ово што пише :D

direktor":1ivj32mi je napisao(la):
Relja je za to ekspert uraadio je zmigavce
Видео сам Директоре и укњижио сам му плусићћћ
Ипак није урадио жмигавце него мигавце или још боље, показиваче правца :D

Гаго немој зајебават', ако може двадесеттри километара (и то на државној телевизији) онда може и жмигавац.

Vrh