ne znam igore, ja koristim most svakodnevo i beskrajno sam srecan sto je tu. cak nemam problem ni sa pilonom. meni je samo zao sto redovno improvizujemo i pravimo kompromise i to uvek i iskljucivo ispadne jako lose. eto i pilon koji sam spomenuo, pa cak ni usrani pilon nije jos gotov
sto se tice pristupa bice omogucen direktno " sa dunavske strane "na semaforisanim raskrsnicama, gde se nece razlikovati od obliznjih bulevara , osim naravno u pompeznom imenu. u najavi sve sa lezecm policajcima. onog trenutka kad se sa stubova spusti na zemlju i ukrsti sa okolnim ulicama ump vise ne postoji, to je samo ulica.
o pristupnoj rampi kod buvljaka, koju spominjes, mozemo da pricamo kada ceo taj blok (ma ne mora ceo, dovoljno je bilo sta) bude izgradjen. privremene skretanje levo koje jos uvek, sada vec godinu dana, nije ukinuto je tek kretenluk svoje vrste. ovu kao pravu rampu koristim redovno, i za silaz i za penjanje na most i mogu da ti napisem esej o tome sta je sve tu pogresno, koliko pravaca se ukrsta nepotrebno, koliko je nebezbedno itd a sto je najgore postojala su i jos postoje ocigledno bolja resenja za mizernu razliku u ceni izgradnje