Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

Ne bih da hejtujem ali dobismo obrenovacki most,Novi Zeleznicki 1977me godine.Ostruznicki 1999.

Pustite se floskula politicara i uzivajte u mostu :gobb:
 
Mozda je ovo poslednja prilika da se slika prazan most :)

dscf7375g.jpg


dscf7378.jpg


Za punu velicinu:

http://img15.imageshack.us/img15/9535/dscf7375g.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/9983/dscf7378.jpg
 
Ето, мост је ту, Београђани, примите честитке од мене из Братиславе, да вам ово велелепно здање служи како треба и да уживате у њему. Уједно и срећна Нова година, пуно здравља, среће и успеха. Живели :vops: :pob:
 
Не могу да схватим мамлазе који су стали на мосту у оба правца и почели да се сликају, веру по огради и сл. А саобраћај тече. Сва срећа дошле патроле полиције да их растерају.
 
Novu godinu, sticajem okolnosti, dočekah na privatnom splavu na Adi, tik kod mosta. Moram priznati da je lepo izgledalo odatle, ali je pogled garant bio mnogo bolji kada se gleda u nizvodnu stranu mosta, gledajući u uzvodnu polovinu nismo imali potpuni ugođaj! Srećna svima Nova godina, a mostu želim da opravda makar deo troškova svoje izgradnje!
 
Hvala Dragane ovo je bilo vise nego velicanstveno :pob: :gobb:

Tesko je reci bilo sta posle vise od 5 godina pracenja razvoja i na kraju izgradnje ovog projekta i 517+ strana na forumu.

Beobuild je svih ovih godina rastao i razvijao se kao i sam most kako u procesu izgradnje a tako i u procesu planiranja i tendera. Mnogo je lepih reportaza i mogu slobodno reci ekskluziva za nama koje su i nama ponekad delovale nedostizne ali uz mnogo truda i zelje postale su stvarnost i upravo predstavljene na Beobuildu na zaodovoljstvo svih nas.

Bez obzira na sve okolnosti posle tri godine izgradnje most je postao nasa stvarnost i za mnoge od nas ostvareni san o mostu koji ce spojiti cukaricku i novobeogradsku obalu.

Takodje moram istaci da smo u istorijskom smislu bili akteri jedne lepe price u kojoj smo svi koliko smo mogli dali svoj doprinos u arhiviranju foto i video materijala o izgradnji mosta koji ce ostati generacijama koje su za nama. Danas to mozda zvuci beznacajno ali za par decenija siguran sam da ce nasi mladji beogradjani biti srecni da imaju znacajnu arhivu izvodjenja radova kakvu bi i mi pozeleli za neke vec izgradjene objekte ali nazalost tehnologija i okolnosti ukojima su gradjeni nisu dali tu mogucnost koju mi sada imamo.

Hvala vam svima na tome na predanosti na ucescu, fotkanju, snimanju, diskusiji koja je bez obzira na razlicita stanovista koja su gotovo uvek proistekla iz najbolje zelje i ideje koje smo imali za nas Beograd.

Srecna vam svima 2012 godina :pob: :gobb:
 
@gizmo

Veličanstveno!

Ovakve snimke nema ni RTS! Sjajno si odradio posao i nadam se da ćeš ove snimke nekome prodati :lol:

Čestitam i na hrabrosti da aparaturu podigneš u vazduh po ovoj kanonadi ;)... BRAVO!
 
Hvala :)
Bio sam prilicno daleko od mosta, tako da nije bilo neke opasnosti od samog vatrometa.
 
Hvala gizmo na divnom snimku :) Da iskoristim priliku da svim forumasima cestitam Novu i da se sa istim entuziazmom selimo na pracenje novog mosta :) ziveli :vops:
 
Presao nocas kolima sa drugom, potpuno nestvarno ! Trebace nam malo vremena da se naviknemo :) :gobb:

Pa srecan na novi most ! Neka nas sluzi jos dugo, dugo godina i decenija :gobb:

Srecna svima Nova 2012-a !

:)
 
Gizmo,

svaka cast! Fantastican snimak! Vatromet pluseva za tebe. :)


Narode,

srecna vam nova 2012. godina! Zelim vam/nam da svake Nove godine na slican nacin otvaramo mega-projekte po Beogradu (optimizam i fantazija nisu na odmet 1. januara, koliko god da zvuci...bajkovito). :D

:gobb: :vops:
 
Udario sam paraf gde treba, presekao vrpcu, probao prase i izljubio se sa Tadicem!!! :D
A za to vreme je iznad lepog Beograda svanulo Sunce.
Srecna Nova godina!



Uploaded with ImageShack.us




Uploaded with ImageShack.us
 
Citam malopre komentare na jednim novinama, vezano za otvaranje mosta. Strasno koliko su politicari i njihovi mladji sledbenici zatucani da 1.1. kratko posle ponoci krecu sa propagandom... 1% normalnog sveta... Strasno!!!

U svakom slucaju, htedoh da cestitam svim clanovima foruma i onima koje nas prate Novu gudinu i da vam svima pozelim sve najboje!
 
:laugh:


Znaci, Anticev naslednik. Bas sam se pitao ko li je cale - gradonacelnik ili predsednik gradske skupstine...

Ko god bio, da se kladimo da bebac nosi uniformu stranke - plavo, na zute tufnice. :laugh:
 
Ne znam ljudi kako vi, ja sam malo razočaran i vatrometom i kompletnim light performansom noćas. Izgleda da sam imao prevelika očekivanja, posle toliko viđenih novogodišnjih vatrometa u Sidneju... :/
Bez ikakve kompozicije, nasumično ispaljivanje, delovalo je poluamaterski. Šteta.
Kako bilo, želim vam svima srećnu Novu i novi most. Što bi rekli stari, 'u zdravlju da ga pocepate' :kk:
 
Ne bi da ispadne da hejtujem ili tako nesto, ali realno je da je ono juce bilo smesno. Gomila amatera sa prskalicama i sijalicama. Nerealno je ocekivati Londonski i Sidnejski vatromet, ali ako smo vec hteli simbol, bio je red da se i isprati adekvatno. Bilo je u najmanju ruku smesno.
Za sve koji misle da je ono juce bilo posebno pogledajte sledeci klip
http://www.youtube.com/watch?v=J--WBdwnyvI
 
E pa mostu, neka ti je sa srećom! :D

Upravo sam se vratio, i ja sam se "upisao".
Kao što reče Kumkat, velike su gužve u Jurija Gagarina. Ja sam od isključenja za Toplanu (od prilike sredina Belvila) se vukao, prva-druga, 22 minuta :D
Saobraćajna policija "radi" na raskrsnici kod Buvljaka, zbog velike kolone koja pravi poluktužno dolazeći iz pravca Gazele i Vladimira Popovića.
Interesantno, jako mali broj vozila produžava pravo prema Gazeli, velika većina hoće da se uključi na most - ipak je to glavna atrakcija u gradu za Novu Godinu.
Preko mosta sam prešao za minut u krajnoj levoj - ja sam isprobavao most, nisam došao zbog "kakvog divnog pogleda odavde" :D kao većina drugih vozača.

A u suprotnom smeru, ka Novom Beogradu - HAOS, kolone koje mile i počinju od Jurija Gagarina, i protežu se sve do iza Raskrpetlje.

Povratak na NBG sam ostavio za neki drugi put - preko Miloševog konaka, Vojvode Putnika, Topčiderska zvezda, Mostar i stara dobra Gazela do Arene, sve za manje od 5 minuta.

Jeste da su gužve izazvane radoznalošću i dokolicom na otvaranju mosta i na Novu Godinu, ali ovo treba da bude upozorenje:
-za sada nema dovoljno rampi za penjanje i izlaz sa mosta
-izgradnja prema Tošinom bunaru pre svega zbog ulaznih i silaznih rampi mora da se ubrza. Jedna rampa na NBG, je u Jurija Gagarina napravila začepljenje.
-isto važi i za petlju "Radnička".


ps - Antić nije ni najmanje naivan :D
 
Vrh