E pa mostu, neka ti je sa srećom!
Upravo sam se vratio, i ja sam se "upisao".
Kao što reče Kumkat, velike su gužve u Jurija Gagarina. Ja sam od isključenja za Toplanu (od prilike sredina Belvila) se vukao, prva-druga, 22 minuta
Saobraćajna policija "radi" na raskrsnici kod Buvljaka, zbog velike kolone koja pravi poluktužno dolazeći iz pravca Gazele i Vladimira Popovića.
Interesantno, jako mali broj vozila produžava pravo prema Gazeli, velika većina hoće da se uključi na most - ipak je to glavna atrakcija u gradu za Novu Godinu.
Preko mosta sam prešao za minut u krajnoj levoj - ja sam isprobavao most, nisam došao zbog "kakvog divnog pogleda odavde"
kao većina drugih vozača.
A u suprotnom smeru, ka Novom Beogradu - HAOS, kolone koje mile i počinju od Jurija Gagarina, i protežu se sve do iza Raskrpetlje.
Povratak na NBG sam ostavio za neki drugi put - preko Miloševog konaka, Vojvode Putnika, Topčiderska zvezda, Mostar i stara dobra Gazela do Arene, sve za manje od 5 minuta.
Jeste da su gužve izazvane radoznalošću i dokolicom na otvaranju mosta i na Novu Godinu, ali ovo treba da bude upozorenje:
-za sada nema dovoljno rampi za penjanje i izlaz sa mosta
-izgradnja prema Tošinom bunaru pre svega zbog ulaznih i silaznih rampi mora da se ubrza. Jedna rampa na NBG, je u Jurija Gagarina napravila začepljenje.
-isto važi i za petlju "Radnička".
ps - Antić nije ni najmanje naivan