djordje*******g":16kjgjr3 je napisao(la):most treba da bude crveno beli i nikako drugacije!!!
mislim da ce Delija svim srcem podrzati moj predlog
Posle 516 dana docekasmo i taj dan, nek nam je sa srecom i da nas sluzi jos bar 500 godina
PIGLET":kgh46jej je napisao(la):Dete se rodilo, valja ga ljuljati
Ajd živeli !
JohnyBgood":moegz27x je napisao(la):PS Kakvi smo, mozda ce glavna zabava navijackim grupama (a i drugima?) biti da hakuju kontrolu boje svetala preko interneta...
Kompletna dekorativna rasveta ima garanciju od 10god. tako da i kad crkne nesto bice zamenjeno.
A sto se tice boja i neko je gore pomenuo boje DS veruj mi da to nema nikakve veze sa istim niti bilo kakvu politicku pozadinu jednostavno kad a upalis rasvetu postoji automatski mod koji sam menja boje i programe dokle god mu ne zadas zeljeni program.
Sto se tice estetike i rasvete postoji jos jedno dekorativno osvetljenje koje je vidljivo samo sa mosta. Pesacke i biciklisticke staze na obe strane su osvetljene sa LED rasvetom koja je ugradjena u samoj ogradi na mostu.
Lep provod veceras svima
Zuma":1yj6e299 je napisao(la):Eh što se istorija brzo zaboravlja....ma lepo su ih Grci uradili
Nadam se da ce neko ko zna nemacki da prevede natpis na tabli. Google translate prevod je malo isuvise nezgrapan, ali je ipak jasno o cemu se radi :/
PS.
Takodje, pretpostavljam da ste uocili nesto sto jako lici na funkcionalnu obilaznicu oko Beograda :lol:
Гага":2e6ty8ya je napisao(la):Zuma":2e6ty8ya je napisao(la):Eh što se istorija brzo zaboravlja....ma lepo su ih Grci uradili
Nadam se da ce neko ko zna nemacki da prevede natpis na tabli. Google translate prevod je malo isuvise nezgrapan, ali je ipak jasno o cemu se radi :/
PS.
Takodje, pretpostavljam da ste uocili nesto sto jako lici na funkcionalnu obilaznicu oko Beograda :lol:
Тек сам сад приметио да Зума моли за превод шта пише на овом паноу:
jpg image hosting
па ево: "Одавде је Принц Еуген 1717. премостио и запосео Београд"