То што су Амери урадили за 7. државу није ништа чудно, они су савезници албанаца и то није ништа ново. Мене више боли, када нека српска институција објави мапу са Косметом као независном државом. А одрицање се својега је типична одлика већине словенских народа (сем Хрвата, Чеха, Пољака, Руса), логика типа ма ш'а ме брига за територију, не дотиче ме се када живим далеко од тога. Када би једног дана Мађари (како они поштују своје, свака им част) узели Словачкој јужни део државе, пошто ето, има их тамо доста, стање је завршено, исто мислим да би велики проценат Словака поздравио то. Исто би огроман проценат Срба поздравио независност Војводине, што ће се можда ускоро десити. Еј, ми Словени, ништа своје не поштујемо и онда се увек чудимо када нам други владају. Свака част германским, англо-саксонским и другим народима, који се никада ничег својег нису одрекли а видите где су они а где смо ми. Субмисивност Словенима никада није донела добро, али шта да се ради, када је то у генима. То се не може променити.