Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

A како планирају да спроведу Вељка Дугошевића и Свегог Николе преко УМП-а? Подвожњак?
 
мрзи ме да тражим, али има негде на Јутјбу анимација куда и како иде УМП
 
Анимација и план се не слажу. На анимацији су део око Светог Николе и Вељка Дугошевића прескочили, а Северни булевар као независна улица не постоји. И петља са Јурија Гагарина је другачија.
 
To je ancient animacija koja je samo idejna.Valjda ce uraditi jednu novu kada krenu da rade tunel tamo negde 2014-2016te
 
Arnorian":3nahohcm je napisao(la):
Уопште не видим потребу за рампама на укрштању са Булеваром и Војислава Илића. Укрштање са Господара Вучића и Димитрија Туцовића би било довољно.
А и ово сужавање код гробља. Зар је толики проблем са се делић гробља исели.
I ja sam o tome nekako razmisljao, da ukrstanje s Bulevarom moze i da se preskoci...
 
Ljudi koliko se meni čini izgleda da kad budu gradili novi tobogan (bubrežnjak) da će pravac prema BB od sajma ići ispod podvožnjaka a ceo saobraćaj prema sajmu ićiće od raskrsnice kod šećerane pored minela pa pored hipodroma, na raskrpetlju kod hipodroma i dalje prema sajmu zato se i brzano radi onaj nadvožnjak pored hipodroma od raskrpetlje do početka požeške, pa kad njega završe tad će početi i tobogan da rade.
 
Sto se tice groblja nece tu biti nikakvog suzavanja,nego se radi o uglu kojim dolazi ump iz pravca dimitrijale.

Sto se tice Bulevara potrebna je ta poprecna veza jer je najbliza gospodara vucica a ko zna kada ce ono kod vuka da rade.A i znajuci nase planere ako budu radili metro kroz Bulevar onda ce od tramvajske bastice napraviti dodatne trake pa ce biti 3+3 trake po smeru od Vuka.
 
Strpljiv":2p0rvcd1 je napisao(la):
Vrlo je moguce, da je to oko plave cirade cerade, ustvari rampa za buduce sine koje ce ici sa mosta ka BB i sajmu. Mozda gresim, ali mi na to lici......
Ne bih rekao. Ako pogledaš sledeću sliku, videćeš da je uzvišenje sa famoznom plavom ceradom neposredno posle tramvajskog nadvožnjaka koji prelazi preko železničkih šina.

dsc7315b.jpg


A sada, na osnovu sledeće slike, može se videti da je odvajanje tramvajskih šina planirano nešto dalje, tek posle mosta preko Topčiderske reke.

100618-RADNICKA-02.jpg


Nego, nešto razmišljam, da ne prave oni još jedan nadvožnjak preko železničke pruge paralelno sa postojećim kako bi povezali tramvajske šine iz pravca Rakovice sa mostom i Banovim brdom.

p1100357y.jpg
 
Tek malopre videh na slikama da skladišta NIS-a imaju svoj krak pruge i da izgleda da ostaje u funkciji.
 
Стара је расправа, али сам сад набасао на ово:

Looney Tunes: Историја аутомобила
bscap0002st.jpg
 
@Arnorian: +1 :kk:

M13 je na barži i čeka se transport do Derika (samo da ne otegnu kao sa M12)
 
A dobo što je stavljena i na naslovnu stranu :p Ima li neko nove fotke sa novobeogradske strane? Čukaričku smo maltene doktorirali xD
 
smor je novobeogadska a i čuvaju je psi ne smem da kročim tamo, odmah krenu na mene pa sam odustao :D jedino prilaznu, odnosno onu rampu što rade da se to pogleda.
 
Mog'o bi kolega što živi u soliteru kod Vera (ne mogu da se setim njegovog nick-a, a valjda će videti ovaj post) sa svog prozora da napravi neki mali photo session xD :grand: :D
 
руше ону пумпу у Јурија Гагарина. видим склонили су пар објеката око ње, па је изгледа сада она на реду
 
od jutros se sa barze istovaraju grede za oplatu za premoscavanje izmedju stubova na silaznoj rampi ka cukarici.. na tom delu se bas ozbiljno vidi svakodnevni napredak.. samo napred :gobb:
 
Evo, da malo odmenim Archangela. Slike su od 26.03.2011. godine:


Bočni raspon mosta







Ulazna rampa iz pravca Jurija Gagarina





Segment M13 na barži i M14 i M15 u montaži





Most slikan sa Male Ade


 
Vrh