-1stf":x5exq2sh je napisao(la):@Delija Такође +. На тренутак сам помислио да је неки други град, док нисам препознао раскрпетљу.
-1stf":x5exq2sh je napisao(la):@Delija Такође +. На тренутак сам помислио да је неки други град, док нисам препознао раскрпетљу.
A зашто свега ти? :/glupshi":1fron7i9 je napisao(la):-1stf":1fron7i9 je napisao(la):@Delija Такође +. На тренутак сам помислио да је неки други град, док нисам препознао раскрпетљу.
zezam sestf":1r4hkkos je napisao(la):A зашто свега ти? :/glupshi":1r4hkkos je napisao(la):-1stf":1r4hkkos je napisao(la):@Delija Такође +. На тренутак сам помислио да је неки други град, док нисам препознао раскрпетљу.
ovo samo mi mozemoDelija":1r4hkkos je napisao(la):
Надреално.glupshi":36n4x2gh je napisao(la):zezam sestf":36n4x2gh je napisao(la):A зашто свега ти? :/glupshi":36n4x2gh je napisao(la):
ovo samo mi mozemoDelija":36n4x2gh je napisao(la):
Kad ono - ....stf":2157dps6 je napisao(la):Имаш осећај као да прелазиш Гибралтар или Пелопонез......
Iskreno, mene ovo podseća na život i delo Antonija Gaudija xDstf":2xmjdc7t je napisao(la):Надреално.glupshi":2xmjdc7t je napisao(la):zezam sestf":2xmjdc7t je napisao(la):A зашто свега ти? :/
ovo samo mi mozemoDelija":2xmjdc7t je napisao(la):
Niko nema to sto Srbin imade.relja":2bdqajrk je napisao(la):
Kako која? Па ова:relja":2lebskww je napisao(la):
...међутим.relja":jxh2sadx je napisao(la):Kad ono - ....
Без везе закомпликоваше ситуацију уместо да завршише Прокоп и дигоше пругу одатле.vucko":jxh2sadx je napisao(la):To i prvi put kad videh rekoh.Bez veze zakomplikovase situaciju umesto da izmestise za metar-dva tu prugu ili sta je smetalo
A kad je kod nas nešto urađeno bez komplikovanja Što jednostavno kad može komplikovanoWile E. Coyote":3c49kmab je napisao(la):...међутим.relja":3c49kmab je napisao(la):Kad ono - ....
Без везе закомпликоваше ситуацију уместо да завршише Прокоп и дигоше пругу одатле.vucko":3c49kmab je napisao(la):To i prvi put kad videh rekoh.Bez veze zakomplikovase situaciju umesto da izmestise za metar-dva tu prugu ili sta je smetalo
vucko kako tacno treba UMP tuda da prodje? Tunelom, koji ce imati izlaz/ulaz na Bulevaru? Ne vidim drugo resenje a da ne podrazumeva da se rusi pola tog kraja (sto bi inace bio idiotizam totalni).vucko":1l5xixw5 je napisao(la):Stefane,ump se trenutno gradi na nbg i do one raskrspetlje kod hipodroma.Nece bar 10tak godina biti gradjen na ovom delu.Sledece sto se tice UMP-a je tunel od hipodroma do autokomande,bicemo srecni ako bude poceo da se radi za nekoliko godina.Dakle nacekacemo se dok ta crkva ne izadje na bulevar,otprilike u to vreme ce i tu proci neki metro kroz bulevar.Samo treba imati strpljenja.
Да ли ће и рампе бити довољно широке?Kartograf":1tuvpxje je napisao(la):Ne znam samo da li je to izvodljivo jer nisam siguran gde završavaju kablovi na čukaričkoj strani. Da li tu autobus uopšte može da se provuče? Širina mosta je sasvim dovoljna.
pa kapiram da će biti kao što su sad na Gazeli, znači 2 "na gur" u jednom smeru.Wile E. Coyote":38qcqgni je napisao(la):Да ли ће и рампе бити довољно широке?Kartograf":38qcqgni je napisao(la):Ne znam samo da li je to izvodljivo jer nisam siguran gde završavaju kablovi na čukaričkoj strani. Da li tu autobus uopšte može da se provuče? Širina mosta je sasvim dovoljna.