Elegnacija.Archangel":xt30cvq4 je napisao(la):Današnje 4 fotka otpozadi, oivičavanje?
?vucko":1gyyppjw je napisao(la):Ump ide tunelom od onih visokih zgrada ispod vojislava ilica pa izlazi na mestu gde je trscanska,otprilike na prvoj raskrsnici trscanske i onih malih ulicica ka dimitrijali.
Ali ce takodje biti i pristupni putevi na povrsini 2+2 kroz onu ulicu pored crkve i duz trscanske.Rusice samo one male kucice sa leve strane(ukljucujuci onu zgradu hidroelektrane djerdap).I dobicemo finu raskrsnicu trscanske i bulevara sa pesackim ostrvima kao kod Takovske i Kralja Aleksandra.
Otprilike ovako.To je shmeksi izvukao neku radnu verziju 2005. godine kako su planirali ump na Zvezdarihazard":1y8281qf je napisao(la):?vucko":1y8281qf je napisao(la):Ump ide tunelom od onih visokih zgrada ispod vojislava ilica pa izlazi na mestu gde je trscanska,otprilike na prvoj raskrsnici trscanske i onih malih ulicica ka dimitrijali.
Ali ce takodje biti i pristupni putevi na povrsini 2+2 kroz onu ulicu pored crkve i duz trscanske.Rusice samo one male kucice sa leve strane(ukljucujuci onu zgradu hidroelektrane djerdap).I dobicemo finu raskrsnicu trscanske i bulevara sa pesackim ostrvima kao kod Takovske i Kralja Aleksandra.
Cekaj, Pop-Stojanova treba da bude 2+2? Kojom duzinom? Celom (to mi nekako nemoguce bez mnoooogo rusenja) ili samo od Kajmakcalanske do Bulevara?
btw nekako mi je steta za tu zgradu HE Djerdap, pristojna je...(da mi je samo znati sta radi zgrada HE Djerdap u BGu doduse, al dobro).
Раскрпетља, друже, раскпетља.prostorni planer":3utk0vid je napisao(la):Mogu da otvore i rampu ka Banovom Brdu preko petlje hipodrom
Гледам сада и видим да ће бити тешка збрка при изласку УМП на Панчевац. Излази од Богословије, улази који треба да се праве из Деспота Стефана, па УМП... Како ли ће то извести а да не буде гужве, питај Бога. :/vucko":3utk0vid je napisao(la):Otprilike ovako.To je shmeksi izvukao neku radnu verziju 2005. godine kako su planirali ump na Zvezdari
http://i43.tinypic.com/fvhj4i.jpg
2+2 od Vojislavca do Bulevara :shok:vucko":1eo4fljf je napisao(la):Otprilike ovako.To je shmeksi izvukao neku radnu verziju 2005. godine kako su planirali ump na Zvezdari
http://i43.tinypic.com/fvhj4i.jpg
Kao sto vidis,najveselije ce biti u Dimitrijali jer cemo dobiti nadvoznjak sa 4 ili 6 traka+4 rampe sa po 2 trake.
Ta zgrada Djerdapa bez obzira sto je pristojna je montazna,skines one panele i vidis da je baraka.A to je sigurno neka glupa birokratija,videh pre neki dan neku kucicu u kojoj je direktorat BITEF-a.
Па три правца која се спајају у један. Надам се да ће бити ОК, јер је исто као и нови мост важно и спајање Панчевца са аутопутем.vucko":11j5zs5g je napisao(la):Njile,bit ce sve ok.Sta ti pravi problem?Ovo je u odnosu na raskrpetlju i pristupne sa strane za novi most macji kasalj.
Služiće samo kao nosači za oplatu.Ronche":1ds6oulk je napisao(la):Jel će ove Kehl grede na rampama biti deo rampe ili je to za oplatu?
tu treba da bude stub za RAdničku, a plava cerada.. otkud znadem, ne bih da lupim xDRonche":28loo50j je napisao(la):Jel će ove Kehl grede na rampama biti deo rampe ili je to za oplatu? Glupo pitanje, znam I koja je fora sa ovim nasipom i plavom ceradom na hipodromu (prva slika kod mene)
A bočni raspon mi sve manje uliva poverenje
Hvala. Ceradu sam spomenuo samo kao orijentaciju jer izgleda da nije kod svih isti raspored aploudovanih slikaArchangel":lgcjiwlx je napisao(la):tu treba da bude stub za RAdničku, a plava cerada.. otkud znadem, ne bih da lupim xDRonche":lgcjiwlx je napisao(la):Jel će ove Kehl grede na rampama biti deo rampe ili je to za oplatu? Glupo pitanje, znam I koja je fora sa ovim nasipom i plavom ceradom na hipodromu (prva slika kod mene)
A bočni raspon mi sve manje uliva poverenje
Тешко да би то могло да се изведе. Сумњам да ће неко чији су рођаци сахрањени на Новом гробљу дозволити да се гробови иселе на Орловачу или неко друго удаљено гробље.Arnorian":u7jsr9qv je napisao(la):А и ово сужавање код гробља. Зар је толики проблем са се делић гробља исели.