Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

U pitanju je najverovatnije jutarnji interval od 7-8h kao na prikazu za hipodrom gde je to i navedeno pa je logicno da je daleko veca frekvencija saobracaja ka sajmu nego od sajma ka b brdu.
 
azbuki":15miwgeo je napisao(la):
Jel moze neko da mi pojasni kako to da je (ako sam dobro razumeo) saobracaj Ada - Sajam procenjen na daleko vecu vrednost u jednom nego u drugom smeru?
Један од дијаграма које је Игор поставио имао је обележено 7-8 сати, претпоставњам да је и овај за јутарњи шпиц.
 
Ljudi počeli su pripremni radovi na petlji Jurija Gagarina. Naime, u prostoru koji je ograđen pre više od mesec dana posipa se neki pesak... Slikaću sutra...
 
24. 12. 2010. | 11:23
Kinezi hoće da grade poluprsten - Predstavnici kompanije "Shangai Construction Group" posetili Beograd

(Aleksandar Antić i predstavnici kompanije "Shangai Construction Group") Kineska građevinska kompanija "Shangai Construction Group" (SCG) zainteresovana je za izgradnju saobraćajnice Unutrašnji magistralni poluprsten (UPM) u glavnom gradu. Ovo je ...

Vest je sa ekapije,ne moze vise da se otvori ako nisi registrovan :(
 
Kinezi bi da grade Beograd


Gosti prestonice predstavnici jedne od najvećih građevinskih kompanija iz Azije .Zainteresovani za izgradnju infrastrukturnih objekata. Prave mostove, tunele...

PREDSTAVNICI jedne od najvećih kineskih građevinskih kompanija, "Šangaj konstrakšn grup", u četvrtak su bili gosti Beograda i iskazali veliko interesovanje za učešće u važnim infrastrukturnim projektima u srpskoj prestonici.


Delegaciju je primio predsednik Skupštine Aleksandar Antić, koji je istakao da su gosti iz Kine lideri u oblasti energetike, građevinarstva, kao i izgradnji mostova i tunela.


– Ova kompanija ima ogromne kapacitete, a njihov promet na godišnjem nivou je deset puta veći od budžeta grada Beograda - rekao je Antić. - Ovo je prvi u nizu sastanaka i očekujemo ponovni dolazak kineske delegacije u januaru iduće godine. Tada ćemo razgovarati i o nekim konkretnim projektima koji bi za njih mogli biti zanimljivi. Oni će, verovatno, biti vezani za njihovo uključivanje u izgradnju unutrašnjeg magistralnog prstena.

KILOMETRI KOMPANIJA "Šangaj konstrakšn grup" od 1990. godine realizovala je više projekata u toku razvojnog perioda Kine. Poznati su po izgradnji najdužeg mosta na svetu (32,5 kilometara), šangajske železnice i dve zgrade čija visina prelazi 420 metara.



Šen Kvan, generalni menadžer kineske firme, rekao je da su oni okrenuti kapitalnim infrastrukturnim projektima i da je poseta Beogradu usmerena ka istraživanju mogućnosti za saradnju, s obzirom na to da je Srbija jedan od kineskih strateških partnera.


Interesovanje ove kineske kompanije za Srbiju i Beograd inicirano je nedavnom posetom predsednika Srbije Borisa Tadića Šangaju, gde se sastao sa političkim i privrednim rukovodstvom tog najrazvijenijeg dela Kine. "Šangaj konstrakšn grup" raspolaže svim potrebnim znanjima iz oblasti visokih tehnologija.
:vops:
 
Metro je za metropole a ne za kasabe koje možes da prep.. sa kraja na kraj koja nema ni jednu čupriju koja valja ,
eto jednog mosta pravi se a ... ma neka ... samo da se završi više pa da se okrenemo i drugim stvarima
 
A da to nisu oni isti kinezi koji su trebali da prave onu juznu obilaznicu u kg-u?

Nego,bilo bi lepo recimo 2014 da pocnu da nam ovi kinezi prave most u Vinci,pustite taj tunel,nije mu jos vreme.
 
Тачно тако вучко. Пре би они могли ладно да граде мост код Винче и део обилазнице у чијем је он саставу (наравно одма у пуном профилу) :gobb:
 
Završena kompletna obilaznica do Pančeva u punom profilu, lakše mi je zamisliti prvog Srbina na Mesecu.
 
Брука и срамота! :bash: Мада их нико није тукао по ушима да остављају опрему у соби и још поред отвореног прозора. :grand:
 
Ма, да, само у Београду се краде. У Њујорку је рај.
Да су их покрали након снимања, зато што су видели који су канал, рекао бих да је брука и срамота.
Тако су могли да покраду било кога.
 
Ma ne sekiraj te se, nije im to sigurno prvi put, osigurani su oni, zato i ne vode računa. Nije to slučajno da je snimnjeni materijal bio na sigurnom. Putuju oni po svetu, znaju šta sve može da se desi.;)
Ali koja je to rupa od hotela gde može sa ulice da se uskoči u sobu?! :kafa:
 
Baš su zapostavili sajt savabridge.com. Nema nikakvih novih informacija, slike jedva jednom mesečno, kamere dezorjentisane i ne vidi se NBG strana tako da nam je dosadašnji kakav takav uvid u napredak radova potpuno onemogućen. Veoma frustrirajuće bar za nas koji smo se navukli :p. Dosta nemarno i čudno za "Europejce" kojima smo navikli da se u svakoj situaciji neprestano nešto divimo i zavidimo...:rolleyes:

Evo kako recimo Rusi prate svoj mega projekat : Foto-reportaže svakih pet, šest dana, izveštaji i na engleskom.... Vidi se da im je stalo do tog projekta.
http://rusmost.ru/foto-video/foto/
 
Nema kredita koji treba da se ugovara pa nije neophodan publicitet.:dil:
 
Koliko vidim u ovoj magli konacno postavljaju onaj "zakasneli" 8 segment .... sto znaci malo su se pomerili sa mrtve tacke, konacno ... :kk:
 
Vrh