LUCAS
Higher intermediate
Znam, znam Shmeksi citao sam to i znam sta Drzava i Grad mogu i potpuno se slazem sa tobom veruj mi, isto tako znam da su vec iselili neke do T Bunara i isplatili lovu za zemljiste i podelili stanove, a isto tako znam, licno, idiote koji traze puno love i nadam se da ce da im se pojave jedan dan sa buldozerom ispred vrata. Ja samo navijam da bude tako i da se to resi, jer sa te strane ako to ne urade ne valja, jer: Vojvodjanska ulica mora da ima celinu kada se ulije u T Bunar, uostalom potrosili su dosta novca za to, drugo od S Grada, T Bunar mora da ima celinu, a ne kako je sada sa glupim semaforom i suzenjenjem ka IMT-u itd .shmeksi":2uxdwvjy je napisao(la):LUCAS, čitaj davne, davne postove. Naime, tada je jedan od vlasnika kuća na Tošinom bunaru tražio ni manje ni više nego 5 miliona evra za svoju kuću. Iz direkcije su mu rekli da da neku razumnu cifru, a on je rekao ili 5 miliona ili ništa. Ljudi su se pokupili i otišli jer znaju da imaju puno pravo da isele ljude odatle iako je kako ti kažeš sve legalno. Država ima pravo da iseli stanovništvo i sruši objekte koji se nalaze na trasi važnih infrastrukturnih koridora. Normalno, njima će biti isplaćena nadoknada po tržišnoj ceni ili će dobiti neku nekretninu koja odgovora ceni srušenog objekta.
Objekat ITM-a ostaje i mene je to najviše iznenadilo jer je totalno debilno da između UMP-a i železničke pruge postoji bilo kakav objekat.
Sto se IMT-a tice, ne brini i to ce se resiti ali grad nece platiti. Soon trust me!