alexandernbg
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.02.2007.
- Pohvaljen
- 1
Na sta vas podseca?
Има ли каквих новости у односу на онај рендер који је на овом сајту? И за шта је био рендер, за Хиподром или и за БВМ?vucko":1uksi8xs je napisao(la):Evo vucka iz gerile sa pohvalama za:
Sve gradske planere,urbaniste,ministre,clanove veca i ostale koji dovedose do toga da ce ump biti obicna ulica sa semaforima na svakoj raskrsnici,videh juce render na vestima studija B.
На шта се односе издигнути делови? И како се рачуна део у тунелима?shmeksi":1uksi8xs je napisao(la):Ukupna dužina severnih (od ulice Tošin bunara do severnog kraja mosta) pristupnih puteva = 6812m (4352m izdignuto + 2460m na nivou tla)
Ukupna dužina južnih pristupnih puteva = 9950m (6970m izdignuto + 2980m na nivou tla)
А није жирафа? :lol:Archangel":1uksi8xs je napisao(la):Kalemegdan, Brankov most i umesto Starog savskog eto je igla xD
Ovde ne postoji nijedan deo u tunelima (zaboravio sam da napišem da su južni putevi od petlje Radnička do Hipodroma), a kako se tačno računa izdignuti deo pojma nema.Wile E. Coyote":1ybwde5v je napisao(la):На шта се односе издигнути делови? И како се рачуна део у тунелима?shmeksi":1ybwde5v je napisao(la):Ukupna dužina severnih (od ulice Tošin bunara do severnog kraja mosta) pristupnih puteva = 6812m (4352m izdignuto + 2460m na nivou tla)
Ukupna dužina južnih pristupnih puteva = 9950m (6970m izdignuto + 2980m na nivou tla)
Наравно да не. Отуд и моја опаска.Archangel":3jbsp4ox je napisao(la):zar ti ja ličim na nekog ko radi u Kuriru xD
Чист идиотизам. Елиминисали су једину добру ствар оног :blah: срања од белама укидањем станице на Ади.shmeksi":3jbsp4ox je napisao(la):Direktor je ranije rekao da će postojati servisni lift koji treba da vodi ka vrhu pilona. E sad moje neko logično razmišljanje je da će lift verovatno ići do nivoa prvog kabla, a posle toga će serviseri morati da idu nekim unutrašnjim ili spoljašnjim merdevinama.
И ту има 10 километара? :shok:shmeksi":3jbsp4ox je napisao(la):Ovde ne postoji nijedan deo u tunelima (zaboravio sam da napišem da su južni putevi od petlje Radnička do Hipodroma), a kako se tačno računa izdignuti deo pojma nema.Wile E. Coyote":3jbsp4ox je napisao(la):На шта се односе издигнути делови? И како се рачуна део у тунелима?shmeksi":3jbsp4ox je napisao(la):Ukupna dužina severnih (od ulice Tošin bunara do severnog kraja mosta) pristupnih puteva = 6812m (4352m izdignuto + 2460m na nivou tla)
Hahahahaha svaka cast, isto to sam i ja pomislio kad sam video sliku, no u pitanju je grad Badajoz na granici Portugala i Shpanije ))Archangel":xa4ousrt je napisao(la):Kalemegdan, Brankov most i umesto Starog savskog eto je igla xD