[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=463308#p463308:30e32xsa je napisao(la):
dane bezanija » 04 Јул 2017 09:34 am[/url]":30e32xsa]a menjanje rada semafora sa CA,to je najgore namesten semafor...a @Gago?
Не знам @Дане, још нисам прошао тим делом УМП-а. Све што знам о томе делу је оно што прочитам у коментарима наших форумских другара и којима наравно верујем да је тако како су навели. Наравно и рад семафора на овој, за сад "Т" раскрсници, ће се исто променити тј. прилагодити стању у саобраћају.
Иначе се апсолутно слажем са мишљењем @Стоматолога, да се семафори на "Т" раскрсници УМП-Булевар Црвене Армије никако не требају искључивати, ни под разно, јер "Т" раскрснице могу да буду опасније од уобичајених крстастих раскрсница. Баш због тога што би ретко ко, ко вози УМП-ом, пропустио возило(а) из правца БЦА.
Сетите се само, наравно ко се сећа, како је било на "Т" раскрсници Тошин бунар-Париске комуне, док нису поставили семафоре, иако је тада било мање саобраћаја, опет је било гужве.
Или само да не ради семафор на "Т" раскрсници Тошин бунар-Булевар Милутина Миланковића, онда ту настане хаос
Или, опет Тошин бунар-Николе Добровића, док није изграђен УМП, а кад није радио семафор из било ког разлога , исто ту буде велике гужве.
Навео сам три примера из Тошиног бунара, јер је та улица карактеристична због свог положаја, а у граду има још доста "Т" раскрсница.