A ja sam jutors (15.12.2009) na ovom mestu video postavljene zelene pijačne tezge
Izvor: PolitikaGrad uzima kredit od 70 miliona evra
Iznos tranše neće biti manji od pet miliona evra, a zajam će morati da bude otplaćen u roku od četiri do 25 godina. – Trećim rebalansom budžeta u gradskoj kasi biće 863 miliona dinara manje
Grad će sa Evropskom investicionom bankom zaključiti ugovor za zajam od 70 miliona evra. Ugovor će potpisati Dragan Đilas, gradonačelnik, odlučili su juče odbornici Skupštine grada.
Pare će biti uložene u izgradnju nove deonice puta od Ulice Tošin bunar do raskrsnice Radničke, Požeške i Paštrovićeve. Nove saobraćajnice obezbediće veći kapacitet za putnička i teretna vozila.
Kredit će biti isplaćivan u najviše deset tranši, a poslednji rok za raspolaganje biće 31. decembar 2013. godine. Pojedinačni iznos tranše neće biti manji od pet miliona evra, a moraće da bude otplaćen u roku od četiri do 25 godina. Na osnovu zahteva za isplatu novca, Evropska investiciona banka će gradu dostavljati obaveštenja o isplati s iznosom tranše, planiranim datumom isplate, osnovicom kamatne stope, prvim datumom plaćanja kamate, dinamikom i uslovima isplate.
...
Si siguran ti u to, nešto mi je sumnjiva ona krivina kod Kvantaša?Wile E. Coyote":1pjacsx8 je napisao(la):Од Т-6 до Тошиног бунара је УМП изграђен одавно. То је једини део УМП који је засад изграђен. Што се тиче дела од Хиподрома до Аутокоманде, ту ћемо се вероватно начекати. Претпостављам да ће дуги низ година постојати УМП од Т-6 до Хиподрома.
Та кривина је уствари раскрсница Т-6 и УМП. Ако је веровати оном :blah: од ГУП-а, Т-6 се наставља даље на југ на Ивана Рибара, а на север иде до кривине која сада иде за Нови сад (тзв. аутопут :bash и даље продужава на мост према Борчи. УМП почиње од раскрснице код кванташа (уствари, негде од неког спортског терена близу аеродрома) и иде својом трасом.shmeksi":31chgdal je napisao(la):Si siguran ti u to, nešto mi je sumnjiva ona krivina kod Kvantaša?Wile E. Coyote":31chgdal je napisao(la):Од Т-6 до Тошиног бунара је УМП изграђен одавно. То је једини део УМП који је засад изграђен. Што се тиче дела од Хиподрома до Аутокоманде, ту ћемо се вероватно начекати. Претпостављам да ће дуги низ година постојати УМП од Т-6 до Хиподрома.