Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

Сија за медаљу 8)
Warp_Belgrade_Nightscene_April_2012spatial_subset.jpg

Плусићћћ,
Тачно се види где не ради осветљење на аутопуту од аеродрома "Никола Тесла" до наплатне рампе "Бубањ поток" :p
А "Мост на Ади" бљешти. Још кад поставе онај врх од 7 метара, тек ће онда да забљешти :laugh:

Ако мислиш на део од Ласте до Бубањ Потока, ту ни не постоји расвета..

O Somi brate loodilo!

Jos malo pa ce zasijati i jedno veliko gradiliste desno od mosta!
Inace slika pokazuje koliko je ozbiljna situacija sa banatskim delom grada i koliko je odsecen, sa jednim jedinim mostom i to posleratnom zaostavstinom u veoma losem stanju. Nakon mosta zemun-borca obavezno treba izgraditi jos jedan u okolini "jugoslavije" i Dzona Kenedija, ili solitera na pocetku zem. keja. Na taj nacin bi banatska strana dobila dobru povezanost sa ostatkom grada.

Infrastruktura zaostala na nivou iz sedamdesetih godina proslog veka je jedan od glavnih prioriteta.

Danas fotkano...

20140620183134android.jpg

20140620182803android.jpg

20140620182752android.jpg

U samom podnožju mosta se izvode neki radovi.

20140620182809android.jpg

20140620182817android.jpg

20140620182826android.jpg

I za sam kraj, poklon Beogradu, i beograđanima od huligančića sa pet grama mozga u glavi...

20140620183156android.jpg

20140620183105android.jpg

Moram da kazem da nazalost ovakve grafite crtaju deca uzrasta izmedju 10-15 godina. Licno sam video (za moje poimanje) decicu, koja drze sprejeve u rukama i zvrljaju i pisu, nakon svega toga sprejeve su bacili u tudje dvoriste.

Naravno njih cika policajac nece uhvatiti za ruku i pozvati roditelje nego ce produziti dalje, a oni ce za godinu dve postati deca ulice, i mangupi jer to je sada hit.

bojan87":kcvkveej je napisao(la):
Naravno njih cika policajac nece uhvatiti za ruku i pozvati roditelje nego ce produziti dalje, a oni ce za godinu dve postati deca ulice, i mangupi jer to je sada hit.

To je bio hit i pre 20 godina, nije se nista promenilo.

Prelistao sam... ali osim toga da nastavak radova počinje limburga meseca ništa pametno nisam pročitao...

Jel postoje neki rokovi, planovi, dinamika za nastavak izgradnje UMP-a?

Most svetli toliko zato što su one dekorativne lampe okrenute ka gore, dok su sve ove ostale žute lampe okrenute ka dole :)
juče sam se šetao mostom i osetan broj tih dekorativnih lampi ne radi. uskoro i neka fotka kad ih pregledam.

@radax

Čuo sam kada je gradonačelnik rekao da će nastaviti na izgradnji UMP-a (ka Tošinom bunaru) kada je predstavljao budžet. Taj deo ka Tošinom bunaru je najjeftinija deonica od cele trase UMP i stvarno bi bilo kao promašen zicer od nove vlasti, ako ne nastave dalje. Kredit za tu deonicu (LOT 1) se već otplaćuje, ako se nevaram.

Bas sto lova za to postoji, tacnije obezbedjen je kredit za tu namenu i zahvaljujuci tome sto je jednostavna deonica, zato ce se izradi te deonice krenuti kada rejting vladajucih struktura dodje u pitanje.

Znaci sada svakako ne jer je rejting dovoljno dobar i bez realizacije nekog od projekta.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

Nadam se da nisi upravu i verujem da im je trebalo vreme od zauzumanja funkcija, poplava, BNV-a, usvajanja budžeta i letnjih odmora, pa da na jesen ili zimu izglasaju aktiviranje kredita za koji verovatno već plaćamo "penale". :wink:

Posle određenog vremena sam ponovo išao iz pravca NBG ka Požeškoj preko "raskrspetlje", tj. nenaviknut sam na tu rasu.

Skretanje desno sa "UMP-a" za nadvožnjak kod Hipodroma u pravcu za Požešku je katastrofalno urađeno, semafor je bukvalno zaklonjen, a preglednost u prilazu krivini minimalna.

CEla ta raskrsnica je opsta havarija, kada ce pojaca saobracaj to ce biti neizdrzivo.

Ako je tacno da su u "bulevaru" ugradjeni pametni semafori ( raspoznaju sa koje strane je vise automobila) zasto bi bio problem to isto uraditi i na ovoj raskrsnici. Ili isprogramirati postojeci da u jutarnjim satima duze drzi zeleno iz pravca hipodroma jer kolone znaju vec sada biti cak do restorana Mihajlovac u pozeskoj.
Da, samo to nadlezni moraju zapaziti i odreagovati.

Ne znam da li je neko već objavio, u okolini "petlje" Jurija Gagarina je posađeno novo drveće.

relja":9xxw67yy je napisao(la):
Skretanje desno sa "UMP-a" za nadvožnjak kod Hipodroma u pravcu za Požešku je katastrofalno urađeno, semafor je bukvalno zaklonjen, a preglednost u prilazu krivini minimalna.

Ah taj uzasni most i jos uzasnija petlja kud smo sve to gradili kada je toliko "nepregledno"

Snimak tek posto je most pusten u saobracaj kada raskrsnica kod hipodroma nije bila u celosti u funkciji, prebaciti klip na 2:45min
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cah7UM2i2nM[/youtube]

u3uva3ah.jpg

Neki reflektori dekorativnog osvetljenja ne rade.

Sent from my Z10 using Tapatalk

Igor":di6j61s7 je napisao(la):
relja":di6j61s7 je napisao(la):

Ah taj uzasni most i jos uzasnija petlja kud smo sve to gradili kada je toliko "nepregledno"

Snimak tek posto je most pusten u saobracaj kada raskrsnica kod hipodroma nije bila u celosti u funkciji, prebaciti klip na 2:45min
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cah7UM2i2nM[/youtube]

Igore,
Ovo je snimano pre postavljanja semafora za skretanje desno, ka Banovom Brdu.

Taj naknadno postavljeni semafor, koji se nalazi desno od klovoza, se ne vidi dovoljno dobro zato što je zaklonjen stubovima i zaštitnom ogradom od očiju vozača (recimo, od položaja u trenutku 3:12 na ovom snimku i naknadno), niti se do pre par metara pre raskrsnice uopšte vidi da li neko stoji na zaustavnoj liniji na tom semaforu, zato što zaštitna ograda zaklanja vozilo veličine putničkog automobila. Ja sam gledao retrovizor i držao nogu na kvačilu da me ovaj iza mene ne bi udario, pošto je samo malo brže vozio, a nije video ni semafor, ni crveno ni moj auto.

NIje u redu da na umesne primedbe kontriraš na ovakav način.

Vrh