brdjanin
Higher intermediate
lento":2avef00k je napisao(la):A kada bi trebalo da pocne postavljanje sina preko mosta?
Prve srede posle postavljanja rešetkastog vrha pilona.
lento":2avef00k je napisao(la):A kada bi trebalo da pocne postavljanje sina preko mosta?
LUCAS":1jir7zdf je napisao(la):astrodule":1jir7zdf je napisao(la):Stiglo do Buvljaka, tj 100-ak metara posle
Poslato sa telefona
Pa jel' rade bar nesto ili su I oni bili na izborima?
Dalje nema ? Ili neće skorije da bude.direktor":pskcsbd5 je napisao(la):Nema nam Blagoja pa moram ja
Igor":vkcxfssb je napisao(la):Za zada ali i za duzi duzi vremenski period je sasvim dovoljno ovo ukljucenje kod buvljaka ali pre toga je potrebno zatvoriti ono polukruzno u Jurija Gagarina zbog bezbednosti ukoliko vec nije zatvoreno posto dugo nisam prolazio.
ricky011":3g7phd64 je napisao(la):@Pegasus: Morao sam da se registrujem, samo da odgovorim... Evo ja licno koristim tu rampu svaku dan, i veoma sam srecan sto je pustena, jer me je ono polukruzno okretanje izludjivalo... Inace, radim u blizini Sava Centra, a zivim prema Cukarickoj padini...
Pre ovog mosta i rampe mi je do posla trebalo po pola sata i vise, ako ubodem guzvu oko pola 8 ujutru...
Ovih dana se vise brinem sto ce da me snime radari kad tu relaciju prelazim za manje-vise ~5 minuta, ponekad...
Igor je napisao(la):Davno sam ja govorio da je taj pravac daleko ispod svih prioriteta kada se par forumasa zalagalo bas za tu rampu doduse ne kod samog buvljaka nego blize mostu tj da se preprojektuje postojece resenje. Jasno je da bi to bio potpuno neracionalan potez.
Verujem da ce biti od koristi kad se odatle smakne buvljak i tu chuchne nova glavna autobuska,pa autobus iz stanice direkt na rampu i pravac preko mosta
A to parkiranje na sred ulice bi pauk i kazne reshile za 2 dana,preko puta buvljaka je ogroman parking pa molim lepo...