Au kakva fotka!!!direktor":1w2ac4un je napisao(la):
Nije to cilj ovog projekta, ali jeste njegova velika mana. Ja sam rešio da ne lupam glavu time,već idem preko Gazele i Sajmabboris7":1w2ac4un je napisao(la):Pa valjda je najvaznije povezati autoput i buduci nastavak mosta na adi , negde u pravcu kruznih tokova kod arene . Ja to ne vidim nigde u dosadasnjim radovima , a ni u projektima . Znaci sad , ako krenem od kruznog toka kod arene , mogu da se ukljucim tek u Jurija Gagarina , ali da sacekam dva jaka semafora.
MilisaV":3t5wbb28 je napisao(la):preko sajma i gazele je duže za oko kilometar.
bboris7":1v2c4wsq je napisao(la):Pa valjda je najvaznije povezati autoput i buduci nastavak mosta na adi , negde u pravcu kruznih tokova kod arene . Ja to ne vidim nigde u dosadasnjim radovima , a ni u projektima . Znaci sad , ako krenem od kruznog toka kod arene , mogu da se ukljucim tek u Jurija Gagarina , ali da sacekam dva jaka semafora.
...
MilisaV":gdhi0u2o je napisao(la):Dobro kaže panto.
kad se UMP spoji sa omladinskih imaćeš denivelisanu trasu sve do careve ćuprije.
a semafor je podešen tako da kad već budeš išao trasom omladinskih brigada ka savi, zeleno te hvata i kod trećeg bulevara, a verujem da će da nameste da vata i za skretanje levo na most, pošto će tu valjda biti raskrsnica u nivou.
relja":2s7jloib je napisao(la):bboris7":2s7jloib je napisao(la):Pa valjda je najvaznije povezati autoput i buduci nastavak mosta na adi , negde u pravcu kruznih tokova kod arene . Ja to ne vidim nigde u dosadasnjim radovima , a ni u projektima . Znaci sad , ako krenem od kruznog toka kod arene , mogu da se ukljucim tek u Jurija Gagarina , ali da sacekam dva jaka semafora.
...
Već smo pričali o tome...sada postoji alternativa, ali jedino što ne postoji je: obaveštavanje vozača o stanju saobraćaja na mostovima i na autoputu.
Mada, bez prave obilaznice smo i dalje hendikepirani.
MilisaV":38e9px06 je napisao(la):Čovek je lepo napisao PRAVA obilaznica. Ovo što se trenutno gradi je neka megalomanska obilaznica za ko zna koga. Za beograđane nije sigurno.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Galeks":1dlyu83v je napisao(la):Malo sam izgubio korak prateci desavanja ovde, ali kakav je vas komentar, ako ga nije bilo do sada, na prepravljenu raskrsnicu na dedinju? Konkretnije mislim na skretanje za Drajzerovu?
Zoran Stojkovic | 06/01/2014 08:15
Imam jedno pitanje za Direkciju gradskog gradjevinskog zemljista.
Koliko dugo moraju cekati vlasnici eksproprisanih (ali ne isplacenih) parcela za petlju Jurija Gagarina.
Sava tece, saobracaj se odvija, a vlasnici cekaju da im inflacija pojede ono sto im je ODUZETO. Dokle tako?
Mozda bi trebali postaviti rampu, pa naplacivati prelaz preko SVOJE teritotije (parcele).