Delija
Expert
- Učlanjen(a)
- 03.01.2010.
- Pohvaljen
- 14.967
stf":wcgrnylu je napisao(la):Delija,
Pa vidi, SMT-a će biti pa će biti, kao i prelaza preko donjeg špica Save.
Не знам ја о чему ти пишеш.stf":wcgrnylu je napisao(la):Tvoja tvrdnja da to niko nikada nije razmatrao i predložio, nije tačna.
То што је на погрешном месту је само други или трећи проблем целог пројекта. Сам умп као замисао је погрешан.Денивелисане саобраћајнице по сред града су погрешне,скупе и нерационалне и зато одавно одбачене по европским градовима. Тај концепт је у директном сукобу са свиме што чини један град пријатним местом за живот.Где таква саобраћајница прође ту трава не расте.Поред таквих "друмова" не може да се шета,поред њих људи не могу да отварају радње,поред њих живот није могућ.Њихова једина сврха је служба ауомобилима и као таквима није им место у урбаном ткиву било ког града. Отуда и овај трули компромис па је овај фртаљ умп-а грађен усред ничега,усред долине са нула становника и усред блокова са нула закупаца.stf":wcgrnylu je napisao(la):Ne bih rekao da je to problem kod Delije. Kao što se može iz njegovih postova zaključiti, on smatra da je pogrešna lokacija mosta
И таман да нисам у праву,УМП је мртав пројекат,одбацили су га чак и његови творци.