mekbejn,a jel možeš ovu crvenu linju da pomeriš na susednu raskrsnicu(desno)(ili između dve raskrsnice još bolje ) na Nbg,i spoji sa ovom oznakom (19) kod jugopetrola i onda sve ima smisla.. :kafa:mekbejn":25ewcy97 je napisao(la):Ja sam most preko prevlake doživeo ovako nekako:
Dakle nema direktnu vezu sa Požeškom, pa petlje nisu skupe.
Ali ima vezu sa Paštrovićevom i Kirovljevom.
A nema ni novi bulevar na NBG (pogotovo ne denivelisani).
A opet petlja koja se uliva u Jurija Gagarina bi bila neka poludetelina ili čak kružni tok na zemlji.
Verujem da cena ovakvog rešenja ne bi bila preko 150 max 200 miliona evra.
edit: naravno, nisam crtao petlje pošto ne umem, pa zamislite sami
2012":1ttwodfy je napisao(la):mekbejn,a jel možeš ovu crvenu linju da pomeriš na susednu raskrsnicu(desno)(ili između dve raskrsnice još bolje ) na Nbg,i spoji sa ovom oznakom (19) kod jugopetrola i onda sve ima smisla.. :kafa:mekbejn":1ttwodfy je napisao(la):Ja sam most preko prevlake doživeo ovako nekako:
Dakle nema direktnu vezu sa Požeškom, pa petlje nisu skupe.
Ali ima vezu sa Paštrovićevom i Kirovljevom.
A nema ni novi bulevar na NBG (pogotovo ne denivelisani).
A opet petlja koja se uliva u Jurija Gagarina bi bila neka poludetelina ili čak kružni tok na zemlji.
Verujem da cena ovakvog rešenja ne bi bila preko 150 max 200 miliona evra.
edit: naravno, nisam crtao petlje pošto ne umem, pa zamislite sami
bojan87":2gvphijp je napisao(la):Pa gde ide saobracajnica po sred ade ciganlije? Na sta bi to licilo. To je jedno od mirnijih mesta za odmor i razonodu a to preko sred srede bi i to unistilo.
Jedino da se busio tunel ispod ade tom trasom
Јел се ја можда спрдам са твојом струком и измишљам неке квалификације које постоје само овде и нигде више?Igor":4j4thozf je napisao(la):To vazi za sestar urbaniste
Igor":3t58tn2s je napisao(la):To vazi za sestar urbaniste
Михаило":2trnxec4 je napisao(la):.....
Припреме за асфалтирање моста преко топчидерке, скида се привремени асфалт:
....