Vladica-86
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.11.2008.
- Pohvaljen
- 78
Pre neki dan sam video da je to neko uradio na autoputu, tako da mi je ovo polustrasno! Ali generalno me uzasno iritira kako ljudi u Srbiji bahato voze.
Асфалтирање северног вијадукта у Радничкој
Након осам месеци од почетка изградње на месту старог Тобогана у Радничкој, радови на новој конструкцији северног вијадукта са три саобраћајне траке у смеру ка Обреновцу приводе се крају. Повољне временске прилике омогућиле су да, након завршетка припремних радова, у среду 23. октобра отпочне асфалтирање новог вијадукта дугог 400м и прилазне рампе мосту из смера града. Наношење завршног слоја асфалта на коловозу ових конструкција успешно је завршено следећег дана. У току викенда извешће се тест оптерећења и постављање саобраћајне сигнализације на новој конструкцији. Пуштање северног вијадукта у саобраћај очекује се крајем следеће недеље када ће престати да важи привремени режим саобраћаја који је на снази од 11. октобра.
На северном и јужном степеништу које ће преко платоа на терену обезбедити везу метро и аутобуске станице на УМП-у и у Радничкој улици, у току су завршни радови на лифтовима, наношење заштитног премаза и монтажа ограде на степеништама.
neshaoct":206czwo8 je napisao(la):
MilisaV":1loljyfc je napisao(la):najgore od svega je to da je raskrpetlja uražena kako treba t ne bi bilo gužve.
a mogu misliti kako će biti jednog dana kad se uradi tunel i bulevar patrijarha pavla.
bboris7":2kehn23f je napisao(la):http://www.youtube.com/watch?v=C_xuuz8rBoA
Ovako je zamisljeno na pocetku ....