Није да изгледа, него ради пуном паром, види се да тренутно раде четири брода, свака им част. :kk:Delija":1lr7sujp je napisao(la):Најјачи утисак са ових слика ми је бродоградилиште које изгледа да ради пуним капацитетом.
http://www.savabridge.com/images/poze/a ... gust01.jpg
Гага":1yzhs5o0 je napisao(la):Није да изгледа, него ради пуном паром, види се да тренутно раде четири брода, свака им част. :kk:Delija":1yzhs5o0 je napisao(la):Најјачи утисак са ових слика ми је бродоградилиште које изгледа да ради пуним капацитетом.
http://www.savabridge.com/images/poze/a ... gust01.jpg
relja":21tutk2p je napisao(la):I ja sam se to pitao, ali sam pomislio da je možda drugima očigledno...
Možda su dimenzije kabine lifta manje od ove kućice, pa će ostati prostora za prolaz pešacima? Na ovoj drugoj lici se uopšte ne vidi okno kroz koje će se kretati kabina lifta...
Da li na ovoj platformi - odmorištu stepeništa postoji otvor, kao za međustanicu lifta?
Гага":2ljm1mkf je napisao(la):Ух бре како ме ова слика подсећа на Газелу и бивше Картон насеље испод и поред ње
Лево је као "Газела", па онда иде као улазна рампа из Јурија Гагарина, а скроз десно Картон насеље. Да будем искрен, сад ме Бувљак и подсећа на то Картон насеље, али "мало модерније Картон насеље" :lol: , их, која асоцијација
bboris7":2kepcjh1 je napisao(la):Гага":2kepcjh1 je napisao(la):Ух бре како ме ова слика подсећа на Газелу и бивше Картон насеље испод и поред ње
Лево је као "Газела", па онда иде као улазна рампа из Јурија Гагарина, а скроз десно Картон насеље. Да будем искрен, сад ме Бувљак и подсећа на то Картон насеље, али "мало модерније Картон насеље" :lol: , их, која асоцијација
Vec kada si odvojio ovu sliku da je iskoristim . Da li je ovaj ulaz na most bio neophodan kada vec postoji u Jurija Gagarina . Ne vidim iz kog pravca bi neko isao a da ne moze da iskoristi ovaj vec postojeci u Jurija Gagarina .
relja":30a5is2c je napisao(la):bboris7":30a5is2c je napisao(la):Гага":30a5is2c je napisao(la):Ух бре како ме ова слика подсећа на Газелу и бивше Картон насеље испод и поред ње
Vec kada si odvojio ovu sliku da je iskoristim . Da li je ovaj ulaz na most bio neophodan kada vec postoji u Jurija Gagarina . Ne vidim iz kog pravca bi neko isao a da ne moze da iskoristi ovaj vec postojeci u Jurija Gagarina .
Rampa je za vozila koja dolaze iz pravca Milentija Popovića i Vladimira Popovića, ne za vozila koja dolaze iz pravca savskih blokova.