ivandr6889
Beginner
- Učlanjen(a)
- 24.10.2012.
- Pohvaljen
- 48
Dve masine su upravo krenule u rusenje starog mosta preko Topciderke!!!
Ups, neko je to vec napisao!!
Ups, neko je to vec napisao!!
GOJE":1owjf9te je napisao(la):Sjajna vest!
Inače mislim da je rad u redakciji Trećeg oka, možda i najbolji posao u Srbiji. Po ceo dan ne radiš ništa, a onda se uveče sa kolegama zapiješ ili naduvaš (ili oba), i sve se nekako samo dešava dalje.... Još ti daju i neke pare za to - EJ!
E sad, ovi naučnici - verovatno mogu da prežive od svog posla.
Eto, živeo sam grehu tolike godine, nadam se da mi redakcija neće zameriti na stereotipu koji mi je saopšten, i zbog koga sam ih pogrešno percepirao, i na kraju ovde izneo...Пантограф":qgn354ld je napisao(la):GOJE":qgn354ld je napisao(la):Sjajna vest!
Inače mislim da je rad u redakciji Trećeg oka, možda i najbolji posao u Srbiji. Po ceo dan ne radiš ništa, a onda se uveče sa kolegama zapiješ ili naduvaš (ili oba), i sve se nekako samo dešava dalje.... Još ti daju i neke pare za to - EJ!
E sad, ovi naučnici - verovatno mogu da prežive od svog posla.
Иначе, готово из прве руке могу да ти пренесем да ни Вића, ни Мица, ни Споменка, ни Дража (цела редакција "Трећег ока") не дувају, а само један од њих пије, али се тај у најмањој мери од свих бави окултним темама...
Апсурд.
Производ им се одлично продаје.
Још један апсурд.
Велики број Београђана мрзи Мост на Ади колико и немачке окупаторе, иако услед његовог постојања лакше и квалитетније живе.
Наравно, апсурд.
Итд.
Пантограф":2mm8hud9 je napisao(la):Велики број Београђана мрзи Мост на Ади колико и немачке окупаторе, иако услед његовог постојања лакше и квалитетније живе.
Наравно, апсурд.
Итд.
vucko":9amg75fi je napisao(la):Studio Ђ o izmenama saobracaja
Пантограф":er6qn7sf je napisao(la):.....
Велики број Београђана мрзи Мост на Ади колико и немачке окупаторе, иако услед његовог постојања лакше и квалитетније живе.
Наравно, апсурд.
Итд.
Kakve veze ima jedna marginalna lokalna televizija sa politikom? Nije pristojno ni članove foruma etiketirati i komentarisati da li je ili nije duhovit.... :notok:svrca":1hprmkw2 je napisao(la):vucko":1hprmkw2 je napisao(la):Studio Ђ o izmenama saobracaja
Vucko, prestani sa tim politikanstvom i na ovom i onom forumu. Sve jedno isto, trla baba lan. Nisi ni duhovit ni originalan. Opterecen si Djilasom i to je tvoj problem, nemoj nas da zamaras. Svako ima svoje misljenje, a politicko je privatna stvar, pogotovo na forumu ovakvog tipa.
Nije dovoljno sto moramo da citamo i svarimo nepismenog Direktora u svakoj temi, svakog dana :twisted:
Пантограф":3t24l5q2 je napisao(la):Borčanac,
Ako mene pitaš - dabogda mi propali kao Grci, Španci, ili drugi "okupirani" pre mnogo decenija. I taj scenario je za nas bajka. Toliko.