ivandr6889
Beginner
- Učlanjen(a)
- 24.10.2012.
- Pohvaljen
- 48
Dve masine su upravo krenule u rusenje starog mosta preko Topciderke!!!
Ups, neko je to vec napisao!!
Ups, neko je to vec napisao!!
GOJE":1owjf9te je napisao(la):Sjajna vest!
Inače mislim da je rad u redakciji Trećeg oka, možda i najbolji posao u Srbiji. Po ceo dan ne radiš ništa, a onda se uveče sa kolegama zapiješ ili naduvaš (ili oba), i sve se nekako samo dešava dalje.... Još ti daju i neke pare za to - EJ!
E sad, ovi naučnici - verovatno mogu da prežive od svog posla.
Eto, živeo sam grehu tolike godine, nadam se da mi redakcija neće zameriti na stereotipu koji mi je saopšten, i zbog koga sam ih pogrešno percepirao, i na kraju ovde izneo...Пантограф":qgn354ld je napisao(la):GOJE":qgn354ld je napisao(la):Sjajna vest!
Inače mislim da je rad u redakciji Trećeg oka, možda i najbolji posao u Srbiji. Po ceo dan ne radiš ništa, a onda se uveče sa kolegama zapiješ ili naduvaš (ili oba), i sve se nekako samo dešava dalje.... Još ti daju i neke pare za to - EJ!
E sad, ovi naučnici - verovatno mogu da prežive od svog posla.
![]()
Иначе, готово из прве руке могу да ти пренесем да ни Вића, ни Мица, ни Споменка, ни Дража (цела редакција "Трећег ока") не дувају, а само један од њих пије, али се тај у најмањој мери од свих бави окултним темама...
Апсурд.
Производ им се одлично продаје.
Још један апсурд.
Велики број Београђана мрзи Мост на Ади колико и немачке окупаторе, иако услед његовог постојања лакше и квалитетније живе.
Наравно, апсурд.
Итд.
Пантограф":2mm8hud9 je napisao(la):Велики број Београђана мрзи Мост на Ади колико и немачке окупаторе, иако услед његовог постојања лакше и квалитетније живе.
Наравно, апсурд.
Итд.
vucko":9amg75fi je napisao(la):Studio Ђ o izmenama saobracaja
Пантограф":er6qn7sf je napisao(la):.....
Велики број Београђана мрзи Мост на Ади колико и немачке окупаторе, иако услед његовог постојања лакше и квалитетније живе.
Наравно, апсурд.
Итд.
Kakve veze ima jedna marginalna lokalna televizija sa politikom? Nije pristojno ni članove foruma etiketirati i komentarisati da li je ili nije duhovit.... :notok:svrca":1hprmkw2 je napisao(la):vucko":1hprmkw2 je napisao(la):Studio Ђ o izmenama saobracaja
Vucko, prestani sa tim politikanstvom i na ovom i onom forumu. Sve jedno isto, trla baba lan. Nisi ni duhovit ni originalan. Opterecen si Djilasom i to je tvoj problem, nemoj nas da zamaras. Svako ima svoje misljenje, a politicko je privatna stvar, pogotovo na forumu ovakvog tipa.
Nije dovoljno sto moramo da citamo i svarimo nepismenog Direktora u svakoj temi, svakog dana :twisted:
Пантограф":3t24l5q2 je napisao(la):Borčanac,
Ako mene pitaš - dabogda mi propali kao Grci, Španci, ili drugi "okupirani" pre mnogo decenija. I taj scenario je za nas bajka. Toliko.