А посебно ми се свиђа болдовано у ком нам замераш што не желимо да гласамо за лопове и њихове партијске пацове.
A онда :
ivandr6889":2fv4o9iq je napisao(la):
Sta si nekad korektno uradio za razvoj ovog grada i drzave??
Пошто си добио одговор којем се ниси надао кренуо си да правдаш себе (уместо списка твојих доприноса заједници) а затим и да омаловажаваш оно што сам ја урадио,успут,поново лупајући напамет:
Kao sto sam gore naveo ja sam mlad covek i pored studiranja nemam iza sebe neke vece zivotne rezultate na drugim poljima jer i nisam imao vremena da se posvetim tim stvarima
Па и ја сам млад и студирам и шта ћемо сад?! :wink: Шта тек Филип треба да каже? Знате ли ви партијски "освешћени" ко је тај?
А онда омаловажавање па и вређање:
To sto si verovatno zbog sebe sredjivao teren za basket je svakako za pohvalu.
Дакле ја сам из себичних побуда "сређивао" јавни кошаркашки терен на Звездари?! А видиш,ја не живим више тамо и зато ти кажем да не причаш напамет јер овако испадне чист безобразлук са твоје стране.Иначе,нисам га сређивао већ вратио на своје место и реконструисао,заједно са мојим пријатељима и комшијама.Наиме,један партијски пацов,управник обданишта у ком је терен је зарад личног профита уклонио терен и кошеве(које смо иначе сами одржавали барем 10 година) а онда га је дочекао наш ултиматум.На крају смо сами и финансирали и урадили терен.
Znam i za tvoje fotografije na ovu temu, cesto sa cinicnim komentarima tipa "evo vam vas most".
Није тачно,само сам једном имао такав коментар и то у шаљивом тону јер смо се дан-два пре тога "клали" на форуму.
Necu nikog da omalovazavam ali ti tvoji uspesi su nesto sto je verovatno svaki Beogradjanin uradio u svom zivotu.