videh na jednoj slici da je pisalo da je slikano u aprilu, a ne julu. I na jednoj slici se vidi kako postavljaju stubove za temelj, tek su krenuli da ga rade.
Takođe imaju dve nove kamere u planu (vidi se na početnoj strani, future camera 4 i 5). Kamera 4 bi gledala na novobeogradsku stranu koliko sam primetio (što najverovatnije znalči da će se radovi na toj strani ubrzati) i kamera 5 koja ima pogled na Novi železnički most :S
Hteo bih da pitam da li će postojeći nadvožnjak odmah pored mosta postojati nakon završetka mosta ili će itiizgrađena neka petljica
? Nekome je možda smešno, ali ne znam pa pitam, pošto sam video da čačkaju oko tog nadvožnjaka stavljaju neke skele koje više liče na potporu stubova.
Nismo dugo pričali o tome kolika će biti ukupna vrednost radova, što mosta što prilaznih petlji
Recimo most oko 120 miliona evra, petlja Careva ćuprija nekih 25 miliona, 20 miliona kod Radničke i sa novobeogradske ne znam koliko bi koštalo... naguraće se 200 miliona evra.
btw ja se stvarno ne sećam da je na mestu konstrukcije bila tolika vegetacija :S